Virtuális séta

Irodai nyitvatartás: Hétfő-Péntek: 9:00-13:00

Telefon: 92/599-230 | E-mail:

Szent Ágnes cursillos csoport

 

A 2019-ben megrendezett I. Zalaegerszegi Női Cursillón végzettek egyik közössége.

Szent Angéla cursillos csoport

 

A 2019-ben megrendezett I. Zalaegerszegi Női Cursillón végzettek egyik közössége.

Szent Anna cursillos csoport

 

szent-anna-cursillos-kozosseg-1Csoportunk a Szűzanya édesanyjának, Jézus Krisztus nagyanyjának nevét viseli. A név választásból következik, hogy a csoport tagjai a nagymamák korosztályához tartoznak. Örömünkre kettő férfi tagunk is van a fiatalabb korosztályból.

Szent Antal cursillos csoport

 

szent-antal-cursillos-csoportA Szent Antal csoport jelenlegi összetételében 2010 óta működik. Csoport-összejöveteleinket kéthetente tartjuk. Szentmisével kezdünk, melyet a szentmise után baráti találkozó követ a plébánián. Rózsafüzér imádságot végzünk, énekelünk, beszélgetünk. Csoport össze-jöveteleinken lelki vezetőnk tanít bennünket. Együtt éljük meg a közös imádság, a krisztusi szeretet, az egymásra figyelés élményét.

Szent Pió cursillos csoport

 

A 2019-ben megrendezett II. Zalaegerszegi Férfi Cursillón végzettek közössége.

Szent Teréz cursillos csoport

 
Nagy öröm volt számunkra, hogy 2018. augusztus 18-án megtarthattuk a Szent Teréz Cursillos Csoport első alkalmát.

Mindannyian Homokkomáromban végeztünk idén júliusban. A Jóisten szeretetének megtapasztalása, a közösséghez való tartozás, a nyílt, őszinte egymáshoz fordulás lángra lobbantotta bennünk a tüzet, és József atya támogatásával elindulhattunk utunkon.

Szűz Mária cursillos csoport

 

szuz-maria-csoportCsoportunk jelenleg nyolc tagból áll. Kőszegen végezte el a legelső cursillot 1993 őszén Domjánné Marika, Véghné Erzsi, és még 3 társuk. Így emlékezik Domjánné Marika: „Elindultunk a Mária Magdolna Plébániáról a boldog emlékű Dr. Szabó Gyula atya áldásával a 3 napos cursillora . A negyedik napon visszaérkezve Ő fogadott bennünket atyai szeretettel és áldással. Neki köszönhetjük, hogy imacsoportunkat megalakíthattuk az ő lelki vezetésével. Sok imával, Szentírás magyarázattal, végtelen türelemmel segítette csapatunkat Isten dicsőségére, a Szűzanya és a mi örömünkre.”