Virtuális séta

Irodai nyitvatartás: Hétfő-Péntek: 9:00-13:00

Telefon: 92/599-230 | E-mail:

Évközi 7. vasárnap 2019. február 24.

        Évközi 7. vasárnap van.A mai vasárnapi perselygyűjtés – a Püspöki Konferencia kérésére – a katolikus oktatási és nevelési intézmények megsegítésére történik.Szeretettel kérjük a testvérek anyagi támogatását.

       Este ¼ 6-kor az „Édesanyák szent Mónika” közösségének összejövetelét tartjuk.

       A héten lesz elsőpéntek és elsőszombat. Elsőpénteken a szentmisék reggel ½ 7, ½ 8 és este 6 órakor kezdődnek. A Szűzanya Szeplőtelen Szíve elsőszombati ájtatossága este ¼ 6-kor rózsafüzér imádsággal kezdődik, 6-kor szentmise, a szentmise után Szűzanya köszöntő.

       A plébániahivatal nyitva tartása megváltozott.  Hétfőtől péntekig de. 9-du.2 óráig, du.3-5 óráig van hivatali óra.

       Az Ünnepi Harangszó legújabb számát a testvérek a szokott helyen találják.

       Péntekenként az esti szentmise után csendes szentségimádás van templomunkban.

      Szeretettel hívják és várják a leendő óvodásokat szüleikkel együtt „Nyílt délután”-ra a Szent Család Óvodába február 26-án, kedden du. 5 órától.

        A Mindszenty József Általános Iskola iskolára előkészítő 2. foglalkozásra hívja a nagycsoportos óvodásokat és kedves szüleiket február 25-én, hétfőn du. ½ 5 órára a Mindszenty iskolába.

         Plébániánk zarándoklatot szervez Medjugorjéba. Az időpont: július 8-12. Részvételi díj 65.500 Ft. Az előleg 25.000 Ft. Érdeklődni és jelentkezni lehet plébániánkon. A zarándoklatról ismertető található az újságos asztalnál.

       Jövő vasárnap évközi 8. vasárnap lesz.