Virtuális séta

Irodai nyitvatartás: Hétfő-Péntek: 9:00-13:00

Telefon: 92/599-230 | E-mail:

Évközi 6. vasárnap 2019. február 17.

        Évközi 6. vasárnap van. Este ¾ 6-kor a loretói litániát imádkozzuk.

        Ferenc pápa aláírásával hitelesítette azt a dokumentumot, amely kimondja, hogy Mindszenty József bíboros, egyházközségünk egykori plébánosa „hősi fokon gyakorolta a keresztény erényeket”. Ettől kezdve a „Tiszteletre méltó” cím illeti. Ez az első lépés a boldoggá avatáshoz. Egy megtörtént csoda kivizsgálása következik, s remélhetőleg hamarosan boldoggá avatják Mindszenty József bíboros urat.

Szerda:       Szent Jácinta és Ferenc, fatimai látnokok emlékezete.

Csütörtök:  Damiáni szent Péter püspök, egyháztanító emlékezete.

Péntek:      Szent Péter apostol székfoglalásának ünnepe.

Szombat:   Szent Polikárp püspök, vértanú emléknapja.        

       A plébánia hivatal nyitva tartása megváltozott.  Hétfőtől péntekig de. 9-du.2 óráig, du.3-5 óráig van hivatali óra.

       Az Ünnepi Harangszó legújabb számát a testvérek a szokott helyen találják.

       Péntekenként az esti szentmise után csendes szentségimádás van templomunkban.

       A Keresztény Értelmiségiek Szövetségének zalaegerszegi csoportja szeretettel vár minden kedves érdeklődőt február 21-én, csütörtökön du. 5 órára a Zárda kápolnába, ahol Sebastian atya, verbita szerzetes tart előadást „A Keresztény Európa Ma” címmel.

      Szeretettel hívják és várják a leendő óvodásokat szüleikkel együtt „Nyílt délután”-ra a Szent Család Óvodába február 26-án, kedden du. 5 órától.

        A Mindszenty József Általános Iskola iskolára előkészítő foglalkozásokra hívja a nagycsoportos óvodásokat és kedves szüleiket. A 2. foglalkozás február 25-én, hétfőn du. ½ 5-kor lesz a Mindszenty iskolában.

     „Emmausz” kurzus lesz március 1-3. között a Szent Család Óvodában. A kurzus Isten Igéjének mélyebb megértésében segít. Jelentkezési határidő: február 22.Bővebb ismertető az újságos asztalnál található szórólapon olvasható.

         Plébániánk szervezésében zarándoklatot indul Medjugorjéba. Az időpont: július 8-12. Részvételi díj 65.500 Ft. Az előleg 25.000 Ft. Érdeklődni és jelentkezni lehet plébániánkon. A zarándoklatról ismertető található az újságos asztalnál.

        Jövő vasárnap évközi 7. vasárnap lesz. Jövő vasárnap este ¼ 6-kor az „Édesanyák szent Mónika” közösségének összejövetelét tartjuk. A jövő vasárnapi perselygyűjtés – a Püspöki Konferencia kérésére – a katolikus oktatási és nevelési intézmények megsegítésére történik. Szeretettel kérjük a testvérek anyagi támogatását.