Virtuális séta

Irodai nyitvatartás: Hétfő-Péntek: 9:00-13:00

Telefon: 92/599-230 | E-mail:

Évközi 25. vasárnap 2018. szeptember 23.

Évközi 25. vasárnap van. Este ¾ 6-kor a loretói litániát imádkozzuk.

Hétfő:       Szent Gellért püspök, vértanú ünnepe..

Szerda:     Szent Kozma és Damján vértanúk emlékezete.

Csütörtök: Páli szent Vince áldozópap emléknapja.

Péntek:      Szent Vencel vértanú emlékezete.

Szombat:   Szent Mihály, szent Gábor és szent Rafael főangyalok ünnepe.      

         Péntekenként az esti szentmise után csendes szentségimádás van templomunkban. 

         Szombaton de. fél 11-kor ministránsfoglalkozás lesz a plébánián. Szeretetettel hívjuk a fiúkat az oltár körüli szolgálatra.   

         Felnőtt hittan, keresztény életre felkészítő oktatás indult plébániánkon, melynek időpontja szombatonként este 7 óra. Szeretettel hívjuk azokat a fiatalokat, a 11-12. osztályos gimnazistákat, a felnőtteket és házasságra készülőket, akik nincsenek megkeresztelve, ill. nem voltak elsőáldozók, bérmálkozók, és szeretnének e szentségekben részesülni.Jelentkezni lehet a plébániahivatalban.

       Daganatos betegekért és az őket gyógyítókért lesz szentmise a kórház kápolnájában szept. 28-án, pénteken du. ½ 3 órakor. A szervezők mindenkit szeretettel várnak. 

        Szept. 29-én, szent Rafael ünnepén, du. 2 órakor Dr. Székely János püspök úr mutat be szentmisét a kórház ebédlőjében, amelyre szeretettel hívják a testvéreket. Kérjük a testvéreket, hogy adományaikkal segítsék a kórházkápolna fenntartását, amelyet az újságos asztalnál található csekken tehetnek meg. Előre is hálásan köszönjük a támogatást.

         Nemzetközi Orgonahét kezdődött városunkban. Szept. 23-án este 7-kor a ferences templomban lesz hangverseny. Az evangélikus és református templomi hangversenyről a kitett plakáton olvasható az időpont.

          Jövő vasárnap évközi 26. vasárnap, a Szentírás vasárnapja lesz. Jövő vasárnap du. ¼ 6-kor az „Édesanyák szent Mónika” közösségének összejövetelét tartjuk.