Virtuális séta

Irodai nyitvatartás: Hétfő-Péntek: 9:00-13:00

Telefon: 92/599-230 | E-mail:

Évközi 24. vasárnap 2018. szeptember 16.

Évközi 24. vasárnap van. Az iskolákban elkezdődött a hitoktatás.Kérjük a kedves szülők otthoni hitbeli lelki támogatását gyermekeiknek. A szentmisékre szeretettel hívjuk és várjuk a szülőket gyermekeikkel együtt.  Este ¾ 6-kor a loretói litániát imádkozzuk. A páterdombi búcsúi szentmise de. ½ 12 órakor kezdődik.

Hétfő:        Bellarmin szent Róbert püspök, egyháztanító.

Szerda:     Szent Januáriusz püspök, vértanú.

Csütörtök: A japán vértanúk.

Péntek:    Szent Máté apostol és evangélista.        

         Péntekenként az esti szentmise után csendes szentségimádás van templomunkban.      

         Felnőtt hittan, keresztény életre felkészítő oktatás indul plébániánkon szeptember 22-én, szombaton este 7 órakor. Szeretettel hívjuk azokat a fiatalokat, a 11-12. osztályos gimnazistákat, a felnőtteket és házasságra készülőket, akik nincsenek megkeresztelve, ill. nem voltak elsőáldozók, bérmálkozók, és szeretnének e szentségekben részesülni.Jelentkezni lehet a plébániahivatalban.

         Plébániánk lapja, az Ünnepi Harangszó, a szokott helyen található. Az egyházmegyei újság a Martinus, a sekrestyében vásárolható.

         A római zarándoklaton résztvevő testvéreket közös megbeszélésre hívjuk szeptember 22-én, szombaton du. ¼ 6-ra a Nagytemplomba.

          Mátyás István orgonaművész szervezésében Nemzetközi Orgonahét lesz városunkban a következő időpontokban és helyszínen: szept. 22-én a Városi Hangverseny- és Kiállítóteremben, 23-án a ferences templomban. Az evangélikus és református templomi hangversenyről a kitett plakáton olvasható az időpont.

          Jövő vasárnap évközi 25. vasárnap lesz.