Virtuális séta

Irodai nyitvatartás: Hétfő-Péntek: 9:00-13:00

Telefon: 92/599-230 | E-mail:

Évközi 22. vasárnap 2018. szeptember 2.

Évközi 22. vasárnap van. A Mindszenty József Általános Iskola tanévnyitó szentmiséje ma du. 4 órakor lesz a Nagytemplomban. A Mindszenty Gimnázium tanévnyitó miséje holnap, hétfőn, reggel 8 órakor kezdődik a Zárda kápolnában.

Hétfő: Nagy szent Gergely pápa és egyháztanító emléknapja.

Szerda: Kalkuttai szent Teréz szűz emlékezete.

Péntek: Szent Márk, István, Menyhért áldozópapok, kassai vértanúk ünnepe.

Szombat:Szűz Mária születése, Kisboldogasszony ünnepe.     

          Szeptembertől az esti szentmisék vasár- és hétköznap 6 órakor kezdődnek.

         A héten lesz elsőcsütörtök, elsőpéntek. Elsőcsütörtökön az este ½ 6-kor kezdődő szentórát papi és szerzetesi hívatásokért ajánljuk fel. Elsőpénteken a szentmisék reggel ½ 7, ½ 8 és este 6 órakor kezdődnek.

         Szombaton, Kisboldogasszony ünnepén, a szentmisék reggel ½ 7, ½ 8 és este 6 órakor kezdődnek. Szombaton du. 4 órakor cursillós ultreya lesz, ¼ 6-kor szentségimádás, 6 órakor szentmise.

         Péntekenként az esti szentmise után csendes szentségimádás van templomunkban.

         Felnőtt hittan, keresztény életre felkészítő oktatás indul plébániánkon szeptember 22-én, szombaton, este 7 órakor. Szeretettel hívjuk azokat a fiatalokat, a 11-12. osztályos gimnazistákat, a felnőtteket és házasságra készülőket, akik nincsenek megkeresztelve, ill. nem voltak elsőáldozók, bérmálkozók, és szeretnének e szentségekben részesülni.Jelentkezni lehet a plébániahivatalban, valamint a sekrestyében.

         Kérjük, hogy a római zarándokutunk részvételi díjának 3. részét a zarándoklaton résztvevők szíveskedjenek a plébániahivatalban befizetni.

          Jövő vasárnap évközi 23. vasárnap lesz. Jövő vasárnap 10 órakor lesz az ünnepélyes tanévnyitó szentmise, amelyre szeretettel várjuk az iskolásokat és kedves szüleiket. Jövő vasárnap du. ¼ 6-kor Rózsafüzér Társulati összejövetel tartunk.