Virtuális séta

Irodai nyitvatartás: Hétfő-Péntek: 9:00-13:00

Telefon: 92/599-230 | E-mail:

Évközi 11. vasárnap 2018. június 17.

        Évközi 11. vasárnap van. A 10 órai szentmise gyémántmise lesz, melyet Dr. Szakony Ferenc nyugdíjas lelkipásztor mutat be.  Este ¾ 7-kor a Jézus Szíve litániát imádkozzuk.  A Jánka hegyi szent Antal búcsúi szentmise du. 3 órakor kezdődik. A szentmisét Lendvai Zoltán rédicsi plébános úr mutatja be.

Kedd:        Szent Romuald apát emlékezete.

Csütörtök: Gonzága szent Alajos szerzetes emléknapja.

Péntek:      Fisher szent János püspök és Morus szent Tamás vértanúk emlékezete.                           

        Péntekenként az esti szentmise után csendes szentségimádás van templomunkban.

        A ministránsokat hívjuk hálaadó túrára. Indulás a Nagytemplom elől jövő szombaton de. 9 órakor.

        Medjugorjei zarándoklatra van még hely. A zarándoklat időpontja július 4-9. Az útiköltség 71.000 Ft. Jelentkezni lehet a plébánia hivatalban.

        Az Ünnepi Harangszó legújabb számát a szokott helyen találják a testvérek. Az Adoremus júliusi száma a sekrestyében átvehető.      

        A plébánia földszintjén megnyílt a plébánia hivatal. Hivatali időben csak a Balatoni út felől (régi bejárat) lehet jönni. Hivatali időn túl ez a bejárat zárva lesz, és ezért a sürgős ügyben jövők (betegellátás stb.) és a plébániai közösségek, csoportok a Kovács Károly tér felől tudnak jönni.

        Szeretetláng Fesztivál lesz aug. 25-én, Máriaremetén. Autóbusz indul, a költsége 5.000 Ft. Jelentkezni lehet a plébánia hivatalban.

        Jövő vasárnap évközi 12. vasárnap lesz. Jövő vasárnap este ¼ 7-kor az „Édesanyák szent Mónika Közösségének” összejövetelét tartjuk.