Virtuális séta

Irodai nyitvatartás: Hétfő-Péntek: 9:00-13:00

Telefon: 92/599-230 | E-mail:

Évközi 10. vasárnap 2018. június 10.

        Évközi 10. vasárnap van. A 10 órai szentmisében adunk hálát az elmúlt iskolai évért. Este ¼ 7-kor Rózsafüzér Társulati összejövetelt tartunk. Az esti szentmisében felcsendül Gounod:C-dúr Missa Brevis c. műve a Mindszenty József Kamarakórus előadásában.

Hétfő:        Szent Bertalan apostol emléknapja.

Szerda:      Páduai szent Antal áldozópap emléknapja..

Csütörtök: A Szombathelyi Székesegyház felszentelési évfordulójának ünnepe.

Péntek:      Árpád-házi Boldog Jolán szerzetesnő emléknapja

Szombat:  Szent Márton püspök ereklyéinek átvitele                   

        Péntekenként az esti szentmise után csendes szentségimádás van templomunkban.

        A Martinus egyházmegyei újság legújabb száma a sekrestyében vásárolható.  

        A plébánia földszintjén megnyílt a plébánia hivatal. Hivatali időben csak a Balatoni út felől (régi bejárat) lehet jönni. Hivatali időn túl ez a bejárat zárva lesz, és ezért a sürgős ügyben jövők (betegellátás stb.) és a plébániai közösségek, csoportok a Kovács Károly tér felől tudnak jönni.

        Szeretetláng Fesztivál lesz aug. 25-én, Máriaremetén. Autóbusz indul, a költsége 5.000 Ft. Jelentkezni lehet a plébánia hivatalban.

        Jövő vasárnap évközi 11. vasárnap lesz. Jövő vasárnap a 10 órai szentmise gyémántmise lesz, melyet Dr. Szakony Ferenc nyugdíjas lelkipásztor mutat be. A gyémántmisére szeretettel hívjuk a testvéreket. Jövő vasárnap a Jánka hegyi szent Antal búcsúi szentmise du. 3 órakor kezdődik. A szentmisét Lendvai Zoltán rédicsi plébános úr mutatja be.