Virtuális séta

Irodai nyitvatartás: Hétfő-Péntek: 9:00-13:00

Telefon: 92/599-230 | E-mail:

Úrnapja 2018. június 3.

         Úrnapja, Krisztus szent Testének és Vérének főünnepe van. Ma tartjuk meg a Ferences Plébánia, a Kertvárosi Plébánia és a Mária Magdolna Plébánia közös városi úrnapi körmenetét. Az ünnepi szentmise 10 órakor kezdődik a Nagytemplomban. A szentmise után indul a körmenet a Nagytemplomtól a Ferences templomba. A közös úrnapi körmenet felkészülés az 2020.évi Eucharisztikus Világkongresszusra, amely hazánkban lesz. Teljes búcsút nyerhet az a hívő, aki az úrnapi körmeneten áhítattal részt vesz.  Szeretettel hívjuk az elsőáldozókat, hogy a körmenetben virágszirmot hintsenek az Oltáriszentség előtt. A rendezők irányítására szíveskedjünk figyelni.   

Hétfő:        Szent Quirinus püspök, vértanú emléknapja.

Kedd:       Szent Bonifác püspök, vértanú emléknapja.

Szerda:      Szent Norbert püspök emlékezete.

Péntek:      Jézus Szentséges Szíve, főünnep.

Szombat:  A Boldogságos Szűzanya Szeplőtelen Szíve.                       

A héten lesz elsőcsütörtök. Az este ¼ 7-kor kezdődő szentórát papi és szerzetesi hívatásokért ajánljuk fel.

        Pénteken, Jézus Szentséges Szíve főünnepén a Nagytemplomban a szentmisék reggel ½ 7, ½ 8 és este 7 órakor kezdődnek.Este 6-kor a Jézus Szíve Család vezetésével szentóra lesz.

        Péntekenként az esti szentmise után csendes szentségimádás van templomunkban.     

        A jubiláns házaspárok találkozója június 23-án, szombaton 10 órakor szentmisével kezdődik a Szombathelyi Székesegyházban. Azokat a házaspárokat hívják, akik az idei évben ünneplik házassági évfordulójukat az 5. évfordulótól kezdve 5 évenkénti felosztásban. Jelentkezni lehet június 5-ig a plébánián.

        Szeretetláng Fesztivál lesz aug. 25-én, Máriaremetén.Autóbusz indul, a költsége 5.000 Ft. Jelentkezni lehet a plébánia hivatalban.

        Jövő vasárnap évközi 10. vasárnap lesz. Jövő vasárnap a 10 órai szentmisében adunk hálát az elmúlt iskolai évért. Jövő vasárnap este ¼ 7-kor Rózsafüzér Társulati összejövetelt tartunk. Az esti szentmisében felcsendül Gounod: C-dúr Missa Brevis c. műve a Mindszenty József Kamarakórus előadásában.

Ságodban pénteken, Jézus Szentséges Szíve ünnepén este 6-kor lesz a szentmise.