Virtuális séta

Irodai nyitvatartás: Hétfő-Péntek: 9:00-13:00

Telefon: 92/599-230 | E-mail:

Nagyböjt 2. vasárnapja 2018. február 25.

       Nagyböjt 1. vasárnapja van.  A mai vasárnapi perselygyűjtés a katolikus iskolák támogatására történik.A ma este ¼ 6-kor kezdődő szentségimádásra szeretettel várjuk az „Édesanyák szent Mónika” közösségének tagjait, és a kedves híveket.

       Nagyböjt péntekjein kötelező hústilalom van a 14 éven felüli krisztushívőknek. 

       A héten lesz elsőcsütörtök, elsőpéntek és elsőszombat.Elsőcsütörtökön az este ¼ 6-kor kezdődő szentórát papi és szerzetesi hívatásokért ajánljuk fel. Elsőpénteken a szentmisék ½ 7, ½ 8 és este 6 órakor kezdődnek. Elsőszombaton a Szűzanya Szeplőtelen Szíve ájtatosság este ¼ 6-kor rózsafüzér imával kezdődik, 6-kor szentmise, a szentmise után Szűzanya köszöntő.

       A Nagytemplomban és a Zárda kápolnában nagyböjt péntekjein este ¼ 6-kor végezzük a keresztúti ájtatosságot, a Kálvárián du. 3-kor imádkozzuk a keresztutat.    

       Péntekenként az esti szentmisék után csendes szentségimádást tartunk templomunkban.  

      Az Egyházmegyei Karitász a „Családok a családokért” adománygyűjtő akciója Nagyböjt 1. vasárnapjától Virágvasárnapig tart.Gyűjtő perselyeket lehet vinni, és abba tehető az adomány, amelyet a plébániára kell hozni. Az összegyűlt adományokból a plébániák karitász csoportjai a helyi rászoruló családokat támogatják. Szeretettel kérjük a testvérek segítségét.   

       A Mindszenty iskolában az iskolára előkészítő 2. foglalkozás hétfő du. ½ 5 órakor lesz.Szeretettel hívják a nagycsoportos óvodásokat és szüleiket.

       Nyílt napra várják a leendő óvodásokat és szüleiket a Szent Család óvodába február 27-én, kedden du. 5 órától.

       Egyházközségi képviselő testületi gyűlést tartunk március 5-én, hétfő este 6 órakor a plébánián.Szeretettel várjuk a testületi tagokat.

        Zarándoklat indul Medjugorjéba július 4-9 között. A részvételi díj 71. 000 Ft. Jelentkezni lehet a plébánián.

       Plébániánk zarándoklatot szervez Olaszországba október 20-25 között. A részvételi díj 125.000 Ft. Február 27-ig előzetes jelentkezéseket kérünk, hogy a szervezést el tudjuk indítani. Jelentkezni lehet a plébánia hivatalban. A zarándoklat ismertetője a hirdetőtáblán olvasható. szórólap.  

       Jövő vasárnap Nagyböjt 3. vasárnapja lesz.  Jövő vasárnap du. 4-kor családos szentmise lesz a Zárdában.