Virtuális séta

Irodai nyitvatartás: Hétfő-Péntek: 9:00-13:00

Telefon: 92/599-230 | E-mail:

Szent Család ünnepe 2017. december 31.

 Ma Szent Család vasárnapja van, egyben a 2017-es év utolsó napja. Az év végi hálaadó szentmise a Nagytemplomban du. ½ 5 órakor kezdődik. 6 órakor nem lesz szentmise. Szilveszter napján éjfélkor évkezdő szentmisét tartunk a Nagytemplomban. A sekrestye felől lehet jönni.

         2018. január 1, hétfő:  Újév, a Boldogságos Szűz Mária Istenanyaságának főünnepe, a Béke Világnapja, a polgári év első napja. A szentmisék rendje ezen a napon: ½ 9, 10 és este 6 óra. Újév napján a Nagytemplomban reggel 7 órakor nincs szentmise.

Kedd: Nagy szent Vazul és Nazianzi szent Gergely püspökök, egyháztanítók emléknapja.

Szerda: Jézus szent nevének emlékezete.      

         A héten lesz elsőcsütörtök és elsőpéntek. Elsőcsütörtökön a ¼ 6-kor kezdődő szentórát papi és szerzetesi hívatásokért ajánljuk fel. Elsőpénteken a szentmisék reggel ½ 7, ½ 8 és este 6 órakor kezdődnek.

        Január 6, szombat: Vízkereszt, Urunk megjelenésének főünnepe. Parancsolt ünnep. A szentmisék a Nagytemplomban reggel 7, ½ 9 és este 6 órakor kezdődnek. Az esti 6 órai szentmisében végezzük a vízmegáldást. A Zárdában este 6-kor lesz szentmise. Besenyőben de. 10 órakor kezdődik a szentmise.

         Ez évi szentmisékre előjegyzést veszünk fel a plébánián. A szentmisék díja nem változott.

          Plébániánk 1 lapos falinaptára a sekrestyében kapható 65 Ft-os áron. Az Egyházmegyei Kalendárium ára 790 Ft.      

Jövő vasárnap Urunk megkeresztelkedésének főünnepe lesz. Jövő vasárnap du. 4 órakor családos szentmise lesz a Zárdában.