Virtuális séta

Irodai nyitvatartás: Hétfő-Péntek: 9:00-13:00

Telefon: 92/599-230 | E-mail:

2011. december 25. Az Úr Jézus Krisztus születése

Karácsony, Urunk Jézus Krisztus születésének főünnepe van.  

Hálásak vagyunk a testvére buzgóságáért, amelyet a karácsonyi készületben tanúsítottak. Köszönjük a díszítéseket. Hálásak vagyunk a templomainknak ajándékozott karácsonyfákért.  Köszönjük a ministránsok szolgálatát, énekkaraink szép énekét. A kedves testvéreknek Istentől megáldott, kegyelmekben gazdag karácsonyi ünnepeket kívánunk.

Hálásak vagyunk a tartós élelmiszeradományokért. Közel 300.000 Ft. értékben tudta plébániánk Karitásza a szegényeket, a rászorulókat támogatni.

 

Hétfő:         Karácsony 2. napja: Szent István diakónus, vértanú ünnepe.

           Ünnepi miserendet tartunk.

Kedd:           Szent János apostol és evangélista ünnepe.

Szerda:       Aprószentek ünnepe. Imádkozzunk az abortuszok áldozataiért.

A Család Évének bezárási ünnepe dec. 30-án, pénteken lesz a Nagytemplomban. E szentmisében szeretnénk megáldani a jubiláló házaspárokat, akik 5-10-15 stb. évvel ezelőtt kötöttek házasságot. Kérjük jelentkezésüket a plébánia hivatalban. A szentmise előtt ¼ 6-kor szentségimádást végzünk a családokért.

Dec. 31, szombat: Szent Szilveszter pápa emléknapja, a 2011. év utolsó napja. Az év végi hálaadó szentmise a Nagytemplomban, a Kertvárosi templomban és a Zárdában du. ½ 5 órakor kezdődik. Éjfélkor a Nagytemplomban évkezdő szentmisét tartunk. Bejárat a sekrestye felől.   

Megjelent az Ünnepi Harangszó, plébániánk alapja, a szokott helyen található.

Plébániánk 1 lapos falinaptára a sekrestyében vásárolható. A jövő évi szentmisékre előjegyzést veszünk fel a plébánián.

 Jövő vasárnap 2012. január 1: Újév, a Boldogságos Szűz Mária istenanyaságának főünnepe, a Béke Világnapja, a polgári év első napja.