Virtuális séta

Irodai nyitvatartás: Hétfő-Péntek: 9:00-13:00

Telefon: 92/599-230 | E-mail:

Advent 3. vasárnapja 2017. december 17.

          Advent 3. vasárnapja van.Du. 4-kor családos szentmise lesz a Zárdában. A mai vasárnap a de. 10 órai szentmisében fejeződik be adventi lelkigyakorlatunk.

          A reggel 6 órakor kezdődő hajnali szentmisékre szeretettel várjuk a kedves híveket. A hajnali szentmiséken végezzük el a szentgyónásunkat, és gyakori szentáldozással készüljünk a szent ünnepekre. A befejező hajnali szentmise szombaton lesz.

          A városi betegeket dec. 18-án, hétfőn gyóntatjuk.

           A jövő évi szentmisékre előjegyzést veszünk fel a plébánián. A szentmisék díja nem változott.

          Plébániánk 1 lapos falinaptára a sekrestyében kapható 65 Ft-os áron. Az Egyházmegyei Kalendárium megérkezett, az ára 790 Ft. Az Adoremus januári száma a sekrestyében átvehető.

         Péntekenként a Nagytemplomban az esti szentmisék után csendes szentségimádást tartunk.

           Jövő vasárnap Advent 4. vasárnapja, karácsony vigíliája. Karácsonyra szeretnénk a rászorulókat támogatni. Az adományokat keddig lehet a karitász perselybe elhelyezni, illetve a plébániára hozni. Előre is hálásan köszönjük a testvérek nagylelkűségét.

           Jövő vasárnap du. 4 órakor Jézuska-várás lesz templomunkban.Szeretettel hívjuk a gyermekeket a szülőkkel együtt, hogy élményszerűen ünnepelhessék Jézus születését.

           Jövő vasárnap a Nagytemplomban az éjféli mise előtt ½ 12-kor zenés áhítat lesz a Mindszenty kórus közreműködésével.

A Zárdában hétfőn-kedden- szerdán-csütörtökön reggel ½ 7-kor lesz hajnali szentmise. Ezeken a napokon este nincs szentmise.

Besenyőben a plébános atya elfoglaltsága miatt kedden 10 órától lesz a betegek gyóntatása.