Virtuális séta

Irodai nyitvatartás: Hétfő-Péntek: 9:00-13:00

Telefon: 92/599-230 | E-mail:

Advent 2. vasárnapja 2017. december 10.

           Advent 2. vasárnapja van. Du. 4-kor családos szentmise lesz a Zárda kápolnában. Este ¼ 6-kor Rózsafüzér Társulati összejövetelt tartunk, ¾ 6-kor a loretói litániát imádkozzuk.

Kedd:       A Quadalupei Boldogságos Szűz Mária emlékezete.

Szerda:      Szent Lucia szűz és vértanú emléknapja.

Csütörtök:  Keresztes szent János áldozópap emléknapja.                                           

December 15-16-17-én, péntek- szombat-vasárnap, plébániánk adventi lelkigyakorlatára hívjuk a testvéreket. Pénteken és szombaton az esti, vasárnap a de. 10 órai szentmisék keretében lesznek a lelkigyakorlatos szentbeszédek. Lelkigyakorlatunkat Dr. Pápai Lajos nyugalmazott győri püspök úr vezeti. Pénteken és szombaton este ½ 6 órától gyóntatunk.

        A reggel 6 órakor kezdődő hajnali szentmisékre szeretettel várjuk a kedves híveket.Az advent, amely felkészít az Úr Jézus születésére, legyen kegyelmi időszak számunkra. A hajnali szentmiséken végezzük el a szentgyónásunkat, és gyakori szentáldozással készüljünk a szent ünnepekre.

          A városi betegeket dec. 18-án, hétfőn gyóntatjuk. Kérjük a testvéreket, szíveskedjenek beteg, járni nehezen tudó hozzátartozóikat a plébánián bejelenteni, hogy otthonukban végezhessék el karácsonyi szentgyónásukat, szentáldozásukat. Zalabesenyőben is ezen a napon lesz a betegek gyóntatása.

            A jövő évi szentmisékre előjegyzést veszünk fel a plébánián. A szentmisék díja nem változott. Ez évi szentmisékre még van szabad miseszándék.

           Plébániánk 1 lapos falinaptára a sekrestyében kapható 65 Ft-os áron. Az Egyházmegyei Kalendárium megérkezett, az ára 790 Ft. A Martinus legújabb száma a sekrestyében vásárolható.

          Holnap, hétfőn este 6 órakor képviselő testületi gyűlést tartunk a plébánián.Tisztelettel kérjük a testületi tagok részvételét.

        Péntekenként a Nagytemplomban az esti szentmisék után csendes szentségimádást tartunk.

  A Szombathelyi Egyházmegyei Karitász adventi vásárt rendez december 10-én, vasárnap. Helyszín: a ferences templom előtti tér.Az árusításból befolyt összeget az Egyházmegye karitász csoportjainak osztják el.

      Jövő vasárnap Advent 3. vasárnapja lesz. Jövő vasárnap du. 4 órakor családos szentmise lesz a Zárdában.  Karácsonyra szeretnénk a rászorulókat támogatni. Pénzadományokat kérünk, hogy segíteni tudjunk. Az adományokat a karitász perselybe lehet elhelyezni, illetve a plébániára lehet hozni. Előre is hálásan köszönjük a testvérek nagylelkűségét.