Virtuális séta

Irodai nyitvatartás: Hétfő-Péntek: 9:00-13:00

Telefon: 92/599-230 | E-mail:

Krisztus király főünnepe 2017. november 26.

          Az egyházi év utolsó vasárnapja, Krisztus Király főünnepe van. Du. 4 órakor a megyés püspök atya 53 fiatalnak szolgáltatja ki a bérmálás szentségét a Nagytemplomban. Imádkozzunk a bérmálkozókért. A bérmálás miatt ma este nem lesz szentmise.

Csütörtök:       Szent András apostol ünnepe.                      

         A héten lesz elsőpéntek és elsőszombat. Elsőpénteken a szentmisék a Nagytemplomban reggel ½ 7, ½ 8 és este 6 órakor kezdődnek. Elsőszombaton a Szűzanya Szeplőtelen Szíve elsőszombati ájtatossága ¼ 6-kor rózsafüzér imádsággal kezdődik, 6-kor szentmise, a szentmise után szentóra.

          A jövő évi szentmisékre előjegyzést veszünk fel. A szentmisék díja nem változott. Ez évi hajnali szentmisékre még van szabad miseszándék.

          Megjelent plébániánk 1 lapos falinaptára. A sekrestyében kapható 65 Ft-os áron. Jövő évi Katolikus Kalendárium asekrestyében vásárolható.

         Péntekenként a Nagytemplomban az esti szentmisék után csendes szentségimádást tartunk 

          A Mindszenty gimnáziumban nov. 30-án, csütörtökön, du. 3 órától interaktív nyelvi foglalkozásokra, fél 5-től pályaválasztási tájékoztatóra várják a 8. osztályos tanulókat és szüleiket.   

          A Szombathelyi Egyházmegyei Karitász adventi vásárt rendez dec. 10-én. Helyszín: a ferences templom előtti tér.Az árusításból befolyt összeget az egyházmegye karitász csoportjainak osztják el.        

          Jövő vasárnap advent 1. vasárnapja lesz. Kezdődik az új egyházi év. Jövő vasárnap du. 4-kor családos szentmise lesz a Zárda kápolnában.

          Jövő vasárnap du. 3 órától a Mindszenty iskola tornatermében kerül megrendezésre a cigány pasztorációs lelki nap. A Szentmise főcelebránsa Dr. Székely János püspök úr lesz. Ezt követően tanúságtételre és kerekasztalbeszélgetésre kerül sor.