Virtuális séta

Irodai nyitvatartás: Hétfő-Péntek: 9:00-13:00

Telefon: 92/599-230 | E-mail:

2011. december 18. Advent 4. vasárnapja

Advent 4. vasárnapja van. Du. 4-kor családos szentmise lesz a Zárdában. Este ¾ 6-kor a Jézus Szíve litániát imádkozzuk.

           A Nagytemplomban a reggel 6 órakor kezdődő hajnali szentmisékre szeretettel hívjuk a kedves híveket. Szombaton reggel már nincs hajnali szentmise.

           A Zárdában hétfőn, kedden és szerdán reggel ½ 7-kor lesz hajnali szentmise.

            Kedden a kertvárosi templomban az esti szentmise után bibliamagyarázat lesz. 

           Dec. 24, szombat, karácsony vigíliája. A szentmisék a Nagytemplomban reggel ½ 7, ¼ 8 kezdődnek, este nincs szentmise. A Nagytemplomban du. 4-kor lesz a Jézuska-várás. Kérjük a kedves szülőket, hozzák el gyermekeiket, hogy élményszerűen ünnepelhessék Jézus születését.

             A Nagytemplomban az éjféli szentmise előtt ½ 12-kor zenés áhítat lesz a Mindszenty kórus közreműködésével. A kertvárosi templomban az éjféli mise előtt ¼ 12 –kor karácsonyi hangverseny lesz. A Zárdában, Zalabesenyőben és Nagykutason is mutatunk be éjfélkor szentmisét.      

 Plébániánk 1 lapos falinaptára 45 Ft-ért, az Egyházmegyei Kalendárium 500 Ft-ért vásárolható a sekrestyében. Az Adoremus januári száma a sekrestyében átvehető. A jövő évi szentmisékre előjegyzést veszünk fel a plébánián.

             A Család Évének bezárási ünnepe dec. 30-án, pénteken lesz a Nagytemplomban. E szentmisében szeretnénk megáldani a jubiláló házaspárokat, akik 5-10-15 stb. évvel ezelőtt kötöttek házasságot. Kérjük jelentkezésüket a plébánia hivatalban.

Jövő vasárnap Karácsony napja, az Úr Jézus Krisztus születésének főünnepe lesz. Karácsony napján a Nagytemplomban ½ 12 órakor is lesz szentmise.