Virtuális séta

Irodai nyitvatartás: Hétfő-Péntek: 9:00-13:00

Telefon: 92/599-230 | E-mail:

Évközi 25. vasárnap 2017. szeptember 24.

         Évközi 25. vasárnap van. Ma Isten írott üzenetét, a Szentírást ünnepeljük. Du. 5 órakor megújítjuk az édesanyák, nagymamák szent Mónika közösségét. Szeretettel várjuk a régi tagokat, és hívunk új belépőket a közösségbe. A szent Mónika közösség tagjai vállalják a családért, gyermekekért való imádságot. Este ¾ 6-kor a loretói litániát imádkozzuk.

Kedd:           Szent Kozma és Damján vértanúk emlékezete.

Szerda:      Páli szent Vince áldozópap emléknapja.

Csütörtök: Szent Vencel vértanú emlékezete.

Péntek:      Szent Mihály, szent Gábor, szent Rafael főangyalok ünnepe.

Szombat:    Szent Jeromos áldozópap és egyháztanító emléknapja.                      

 

Felnőtt hittan, katekézis kezdődött plébániánkon. A foglalkozások szombatonként este 7 órakor kezdődnek.Szeretettel hívjuk és várjuk azokat a fiatalokat, a felnőtteket és a házasságra készülőket, akik nincsenek megkeresztelve, ill. nem voltak elsőáldozók, bérmálkozók és szeretnének e szentségekben részesülni. Jelentkezni lehet a plébánia hivatalban.         

          Péntekenként a Nagytemplomban az esti szentmisék után csendes szentségimádást tartunk.

           A Fatimai jelenések 100. évfordulójára országos zarándoklat lesz október 13-án a Budapest-Soroksári fatimai Szűzanya templomába. Plébániánk a zarándoklatra autóbuszt indít, amelynek költsége 4.000 Ft. Szeretettel hívjuk a testvéreket a zarándoklatra.

          Cursillón való részvételre buzdítjuk a testvéreket. A cursilló a kereszténységről szóló rövid tanfolyamot jelent, amely segít, hogy hogy hitünket mélyebben átéljük. Kőszegen lesz ilyen tanfolyam október 19-22 között férfiaknak, november 16.-19 között nőknek. Bővebb ismertető található az újságos asztalnál, illetve a sekrestyében. Dr. Székely János megyéspüspök támogatja a cursillós mozgalmat.

           Szombaton Családfesztivál lesz városunkban. A helyszín az Ady Endre Általános Iskola. A kihelyezett plakáton bővebb ismertető olvasható.

          Jövő vasárnap évközi 26. vasárnap lesz. Jövő vasárnap du. 4 órakor családos szentmise lesz a Zárda kápolnában, amelyre szeretettel hívjuk a családokat.