Virtuális séta

Irodai nyitvatartás: Hétfő-Péntek: 9:00-13:00

Telefon: 92/599-230 | E-mail:

2017. szeptember 17. Évközi 24. vasárnap

         Évközi 24. vasárnap van. A Páterdombi búcsú szentmise de. ½ 12 órakor kezdődik az Oncsa keresztnél.Rossz idő esetén a közösségi házban lesz a szentmise. Este ¾ 6-kor a loretói litániát imádkozzuk.

Kedd:       Szent Januáriusz püspök és vértanú emlékezete.

Szerda:     A koreai vértanúk emléknapja.

Csütörtök: Szent Máté apostol és evangélista ünnepe.

Szombat:  Szent Pio áldozópap emléknapja.               

          Felnőtt hittan, katekézis kezdődött plébániánkon. A foglalkozások szombatonként este 7 órakor kezdődnek.Szeretettel hívjuk és várjuk azokat a fiatalokat, a 11-12 osztályos gimnazistákat, a felnőtteket és a házasságra készülőket, akik nincsenek megkeresztelve, ill. nem voltak elsőáldozók, bérmálkozók és szeretnének e szentségekben részesülni. Jelentkezni lehet a plébánia hivatalban, a 92/599 230 telefonszámon, ill. a  email-ben, valamint a sekrestyében.

          Péntekenként a Nagytemplomban az esti szentmisék után csendes szentségimádást tartunk.

           A Fatimai jelenések 100. évfordulójára országos zarándoklat lesz a Budapest-Soroksári fatimai Szűzanya templomába. Plébániánk zarándoklatot indít, amelynek költsége 4.000 Ft. Szeretettel hívjuk a testvéreket e szép zarándoklatra. Ezt az utat már tavasszal meghirdettük, és akik előzetesen jelentkeztek, kérjük, hogy jelentkezésüket ők is erősítsék meg az útiköltség befizetésével.

          Cursillón való részvételre buzdítjuk a testvéreket. A cursilló a kereszténységről szóló rövid tanfolyamot jelenti, amely segít, hogy hitünket mélyebben átéljük. Kőszegen lesz ilyen tanfolyam október 19-22 között férfiaknak, november 16-19 között nőknek. Bővebb ismertető található az újságos asztalnál, illetve a sekrestyében.

          Jövő vasárnap évközi 25. vasárnap lesz.  Jövő vasárnap Isten írott üzenetét, a Szentírást ünnepeljük. Jövő vasárnap megújítjuk az édesanyák, nagymamák szent Mónika közösségét. Szeretettel várjuk a régi tagokat, és hívunk új belépőket a közösségbe.