Virtuális séta

Irodai nyitvatartás: Hétfő-Péntek: 9:00-13:00

Telefon: 92/599-230 | E-mail:

Évközi 21. vasárnap 2017. augusztus 27.

         Évközi 21. vasárnap van.Este ¾ 7-kor a loretói litániát imádkozzuk.

Hétfő:            Szent Ágoston püspök és egyháztanító emléknapja.

Kedd:             Keresztelő szent János vértanúságának emléknapja. 

           Csütörtökön a Nagytemplomban a Mindszenty József Általános Iskola tanévnyitó szentmiséje du. 5 órakor a kezdődik. A Mindszenty Gimnázium tanévnyitó miséje szeptember 1-én, reggel 8-kor lesz Zárda kápolnában.

           Péntektől, szeptember 1-től a Nagytemplomban a vasárnapi és a hétköznapi esti szentmisék 6 órakor kezdődnek.

           A héten lesz elsőpéntek és elsőszombat. Elsőpénteken a Nagytemplomban a szentmisék reggel ½ 7, ½ 8 és este 6 órakor kezdődnek. Elsőszombaton az Szűzanya Szeplőtelen Szíve ájtatosság ¼ 6-kor rózsafüzér imádsággal kezdődik 6-kor szentmise, a szentmise után szentóra.

           Felnőtt hittan, katekézis kezdődik plébániánkon szeptember 16-án, szombaton este 7 órakor. Szeretettel hívjuk és várjuk azokat a fiatalokat, a 10-11-12 osztályos gimnazistákat, felnőtteket és házasságra készülőket, akik nincsenek megkeresztelve, ill. nem voltak elsőáldozók, bérmálkozók és szeretnének e szentségekben részesülni. Jelentkezni lehet a plébániahivatalban, valamint a sekrestyében.

          Péntekenként a Nagytemplomban az esti szentmisék után csendes szentségimádást tartunk.

          A Mariazelli út a kevés jelentkező miatt elmarad.

          A Szent Család Óvoda ebben az évben ünnepli megalakulásának 20. évfordulóját. Szeptember 1-én, pénteken a hálaadó szentmisét Dr. Székely János püspök atya mutatja be a Szent Család Óvodában du. ½ 5 órakor. Szeretettel hívják mindazokat, akik az elmúlt 20 évben, illetve mai is részesei az óvoda életének.

         Jövő vasárnap évközi 22. vasárnap lesz.