Virtuális séta

Irodai nyitvatartás: Hétfő-Péntek: 9:00-13:00

Telefon: 92/599-230 | E-mail:

Évközi 4. vasárnap 2017. január 29.

       Évközi 4. vasárnap van. Este ¾ 6-kor a loretói litániát imádkozzuk.

Kedd:            Bosco szent János áldozópap emléknapja.

Csütörtök:   Urunk bemutatása(Gyertyaszentelő Boldogasszony) ünnepe.

Péntek:         Szent Balázs püspök, vértanú emlékezete.            

Csütörtökön,Gyertyaszentelő Boldogasszony ünnepéna Nagytemplomban a szentmisék reggel 1/27, ½ 8 és este 6 órakor kezdődnek.Az esti 6 órai szentmisében lesz a gyertyaszentelés.

      A héten lesz elsőcsütörtök, elsőpéntek és elsőszombat. Elsőcsütörtökön az este ¼ 6-kor kezdődő szentórát papi és szerzetesi hívatásokért ajánljuk fel. Elsőpénteken a szentmisék reggel ½ 7, ½ 8 és este 6 órakor kezdődnek. Elsőszombaton a Szűzanya Szeplőtelen Szíve elsőszombati ájtatossága este ¼ 6-kor rózsafüzér imádsággal kezdődik, 6 órakor szentmise, a szentmise után szentségimádás.

          A Mindszenty József Általános Iskola, Gimn. és Koll. hirdetése: Iskolára előkészítő foglalkozásokra szeretettel hívják és várják a nagycsoportos óvodásokat és szüleiket. Az első foglalkozás február 6-án, hétfőn du. ½ 5 órakor lesz az iskolában. Bővebb tájékoztató a hirdetőtáblán olvasható.

      Jövő vasárnap évközi 5. vasárnap lesz.  Jövő vasárnap a szentmisék után Balázs-áldás lesz. Jövő vasárnap du. 4 órakor családos szentmise lesz a Zárdában.