Virtuális séta

Irodai nyitvatartás: Hétfő-Péntek: 9:00-13:00

Telefon: 92/599-230 | E-mail:

Advent 4. vasárnap 2016. december 18.

           Advent 4. vasárnapja van.Du. 4 órakor családos szentmise a Zárdában.

           A ma esti lelkigyakorlatos szentmise után 7 órakor a Magyar Örökség díjas Erdélyi Szentegyházi Gyermekfilharmónia adventi hangversenye lesz templomunkban. Ez a hangverseny méltó befejezése lesz lelkigyakorlatunknak. A hangverseny végén adományainkkal segíthetünk, valamint Cd lemez vásárlására is lesz lehetőség.

A reggel 6 órakor kezdődő hajnali szentmisékre szeretettel várjuk a testvéreket.A hajnali szentmiséken végezzük el szentgyónásunkat, és szentáldozással készüljünk a szent ünnepekre. A befejező hajnali szentmise pénteken lesz.

A Szent Mihály Szekere Vándorszínház közreműködésében „Szállj közénk szép titok, gyemekarcú Isten!” címmel karácsonyi előadás lesz a Zárda kápolnában december 20-án, kedden este ½ 7 órakor. Szeretettel hívják a testvéreket.

Szombat karácsony vigíliája, a szentmisék a Nagytemplomban reggel ½ 7, ¼ 8-kor kezdődnek. Este nincs szentmise.

Szombaton du. 4 órakor Jézuska-várás lesz templomunkban. Szeretettel hívjuk a gyermekeket a szülőkkel együtt, hogy élményszerűen ünnepelhessék Jézus születését.

           A jövő évi szentmisékre előjegyzést veszünk fel.Plébániánk jövő évi 1 lapos  falinaptára 65 Ft-os árán kapható a sekrestyében. Az Egyházmegyei Kalendárium ára 700 Ft. A Martinus újság legújabb száma a sekrestyében vásárolható. Az Adoremus januári száma a sekrestyében átvehető.

           Január 9-től Szentlélek Szeminárium indul a Szent Család Óvodában hétfőként ¾ 5 órai kezdéssel. Jelentkezni dec. 30-ig lehet. Jelentkezési lap kapható a sekrestyében, valamint az újságos asztalnál.

           Jövő vasárnap karácsony, Urunk Jézus Krisztus születésének főünnepe lesz.

A Zárdában hétfőn-kedden és szerdán reggel ½ 7-kor lesz hajnali szentmise. Ezeken a napokon a Zárdában nem mondunk esti szentmisét. Szombaton este nem lesz szentmise, az éjféli szentmisét a Zárdában is mondunk.