Virtuális séta

Irodai nyitvatartás: Hétfő-Péntek: 9:00-13:00

Telefon: 92/599-230 | E-mail:

Advent 3. vasárnap 2016. december 11.

           Advent 3. vasárnapja van.Du. 4 órakor családos szentmise a Zárdában. Ma este ¼ 6-kor Rózsafüzér Társulati összejövetel lesz, ¾ 6-kor a loretói litániát imádkozzuk.

Hétfő: A Guadalupei Boldogságos Szűz Mária emlékezete.

Kedd:  Szent Lúcia szűz és vértanú emléknapja.

Szerda: Keresztes szent János áldozópap, egyháztanító emléknapja.

A reggel 6 órakor kezdődő hajnali szentmisékre szeretettel várjuk a testvéreket.A hajnali szentmiséken végezzük el szentgyónásunkat, és gyakori szentáldozással készüljünk a szent ünnepekre.

A városi betegeket holnap, hétfőn gyóntatjuk.

December 17-18, szombat-vasárnap az esti szentmisék keretében lesz az adventi lelkigyakorlatunk. A lelkigyakorlatunkat Császár István atya, egyházmegyei kormányzó úr tartja. A szentmisék előtt 5 órától szentgyónási lehetőség.

A jövő évi szentmisékre előjegyzést veszünk fel. A szentmisék stóladíja nem változott.

Plébániánk jövő évi 1 lapos falinaptára 65 Ft-os árán kapható a sekrestyében. Az Egyházmegyei Kalendárium ára 700 Ft. A Martinus újság legújabb száma a sekrestyében vásárolható.

          Karácsonyra tartós élelmiszeradományokat gyűjtünk rászoruló testvéreink megsegítésére. Az adományokat dec. 15-ig lehet hozni a plébániára. Aki pénzadománnyal szeretne hozzá járulni a támogatáshoz, szíveskedjen a karitász perselybe dobni.

          Január 9-től Szentlélek Szeminárium indul a Szent Család óvodában hétfőként ¾ 5 órás kezdéssel. Programismertető és jelentkezési lap kapható a sekrestyében, valamint az újságos asztalnál.

         Jövő vasárnap Advent 4. vasárnapja lesz. Jövő vasárnap du. 4-kor családos szentmise a Zárdában. Jövő vasárnap az esti lelkigyakorlatos szentmise után 7 órakor a Magyar Örökség díjas Erdélyi Szentegyházi Gyermekfilharmónia adventi hangversenye lesz templomunkban. Ez a hangverseny méltó befejezése lesz lelkigyakorlatunknak. A hangverseny végén adományainkkal segíthetünk, valamint CD lemezvásárlásra is lesz lehetőség.