Virtuális séta

Irodai nyitvatartás: Hétfő-Péntek: 9:00-13:00

Telefon: 92/599-230 | E-mail:

Évközi 34. vasárnap, Krisztus Király főünnepe 2016. november 20.

         A mai vasárnapi perselygyűjtés - a Katolikus Püspöki Konferencia kérésére - a Katolikus Szeretetszolgálat támogatására történik. Szeretettel kérjük a testvérek nagylelkű segítségét.

       A mai vasárnappal lezárul az Irgalmasság Éve. Du. 5 órakor a Jézus Szíve Család tagjai vezetésével szentségimádás lesz a Nagytemplomban, amelyre szeretettel hívjuk a testvéreket és plébániánk közösségeit.

       Du. 4-kor családos szentmise lesz a Zárdában.

Hétfő:          A Boldogságos Szűz Műária bemutatása a templomban.

Kedd:          Szent Cecília szűz és vértanú emléknapja.

Szerda:        Szent Kelemen pápa és vértanú emlékezete..

Csütörtök: A vietnami vértanúk emléknapja.

Péntek:       Alexandria szent Katalin szűz és vértanú emlékezete.             

         Egyházközségi képviselő testületi gyűlést tartunk holnap, hétfő este 6 órakor a plébánián. Szeretettel várjuk a testület tagjait.

          A házasság és a család intézményét támadások érik ma a világban. Az „AnyaApaGyerekek” európai aláírásgyűjtés célja, hogy az Unióban a házasságot egy férfi és egy nő szövetségére épülő kapcsolatként értelmezzék. Az aláíráshoz személyi szám, vagy személyi igazolvány szám vagy útlevélszám szükséges.

         Plébániánk jövő évi 1 lapos falinaptára 65 Ft-os árán kapható a sekrestyében. Az Adoremus legújabb száma a sekrestyében átvehető.Az Etalon keresztény könyv- és film kiadó kedvezményes vásárt tart a mai vasárnap délelőtt a templomunk előtti téren.

         Jövő vasárnap Advent 1. vasárnapja lesz. Kezdődik az új egyházi év.

Plébániánkat váratlanul érte egy személyi változás: az egyházmegyei kormányzó úr úgy rendelkezett, hogy Kovács József szentgotthárdi káplán plébániánkra kerüljön káplánnak, Pete Polgár Máté atyát pedig Szentgotthárdra helyezte káplánnak. Hálásan megköszönjük Máté atya buzgó, odaadó  szolgálatát, amit plébániánkon végzett. A jövő vasárnap a 10 órai szentmisében köszön el a hívektől.