Virtuális séta

Irodai nyitvatartás: Hétfő-Péntek: 9:00-13:00

Telefon: 92/599-230 | E-mail:

2011. november 20. Évközi 34. vasárnap Krisztus Király ünnepe

Évközi 34. vasárnap, Krisztus Király ünnepe, az egyházi év utolsó vasárnapja van. A mai vasárnap a Katolikus Püspöki Konferencia kérésére a perselyadományokat a katolikus Szeretetszolgálat javára gyűjtjük. Adományainkkal a szegényeket, a betegeket és a rászorulókat segítjük. Szeretettel kérjük a testvérek támogatását.

Du. 4-kor családos szentmise lesz a Zárdában. A Nagytemplomban du. 5 órakor a Jézus Szíve Család tagjai vezetésével szentségimádást tartunk, amelyre szeretettel hívjuk a kedves híveket és plébániánk minden közösségét. 

Hétfő:              A Boldogságos Szűz Mária bemutatása a templomban.

Kedd:               Szent Cecília szűz és vértanú emléknapja.

Csütörtök:     A vietnámi vértanúk emléknapja.

Péntek:           Alexandriai szent Katalin szűz és vértanú emlékezete.               

          Kedden a kertvárosi templomban az esti szentmise után bibliamagyarázat lesz.

Péntekenként a Nagytemplomban az esti szentmise után csendes szentségimádást tartunk.

A héten elkészült templomunk padfűtése. Hétköznap csak első két padtömböt fűtjük. A padfűtés szerelésének költségeihez és a főoltár restaurálásához tisztelettel kérjük a testvérek adományait.

 

Nov. 22-én, kedden du. ½ 5-kor a Zárda kápolnában szent Cecília napi jótékonysági hangversenyt lesz, amelyen a Mindszenty iskola énekkara és növendékei lépnek fel. A koncert bevételét a rászoruló diákok megsegítésére fordítják. A koncertre szeretettel hívják a kedves híveket.

Nov. 26-án, szombaton de. 10 órakor adventi koszorúkötésre hívjuk az iskolásokat a plébániára. Koszorú alapot és adventi gyertyákat kérünk hozni.

Plébániánk 1 lapos falinaptára 45 Ft-ért, az Egyházmegyei Kalendárium 500 Ft-ért vásárolható a sekrestyében.

Egyházmegyei adventi lelkinap lesz december 3-án, szombaton, Sárváron. Jelentkezni lehet nov. 27-ig a plébánián, ill. a Sárvári katolikus iskolában.

Jövő vasárnap Advent 1. vasárnapja lesz, kezdődik az új egyházi év. Jövő vasárnap du. 4-kor családos szentmise lesz a Zárdában. Jövő vasárnap a Nagytemplomban az esti szentmisében ünnepli a Mindszenty kórus fennállásának 25. évfordulóját. A szentmisére és a közös hálaadásra kórus jelenlegi és régebbi tagjait szeretettel várjuk.