Virtuális séta

Irodai nyitvatartás: Hétfő-Péntek: 9:00-13:00

Telefon: 92/599-230 | E-mail:

Évközi 25. vasárnap 2016. szeptember 18.

         Évközi 25. vasárnap van. A Páterdombi búcsúi szentmise az Oncsa keresztnél de. ½ 12 órakor lesz.Rossz idő estén a közösségi házban tartjuk a szentmise.  Este ¾ 6-kor a loretói litániát imádkozzuk.

Kedd:        A koreai vértanúk emléknapja.

Szerda:     Szent Máté apostol ünnepe.  

Péntek:     Szent Pio áldozópap emléknapja.

Szombat:  Szent Gellért püspök és vértanú ünnepe.     

 

          Felnőtt hittan kezdődött plébániánkon.Szeretettel hívjuk azokat a fiatalokat, felnőtteket, házasságra készülőket, akik nincsenek megkeresztelve, vagy még nem voltak elsőáldozók és bérmálkozók. A foglalkozások a plébánián szombat esténként 7 órakor vannak.

            A leendő Mindszenty Múzeum számára tárgyi emlékeket gyűjtünk. Szeretettel kérjük, hogy akinek ilyen emlék van tulajdonában és azt szívesen felajánlja, szíveskedjék a plébániára hozni. Előre is köszönjük.

Jövő évi kalendárium, forgatható falinaptár a sekrestyében vásárolható. Az Adoremusoktóberi száma a sekrestyében átvehető.

         Hétvégi lelkigyakorlatot szervez a Szent András Evangelizációs Iskola a Szent Család Óvodában október 7-9. között „Boldogok vagytok” kurzus néven. E lelkigyakorlat bevezet a jézusi boldogságmondások eredeti értelmébe. A lelkigyakorlatra szeretettel hívják és várják a testvéreket. Részletes információ a kihelyezett ismertetőkben található.

        Jövő vasárnap évközi 26. vasárnap, a Szentírás ünnepe lesz.