Virtuális séta

Irodai nyitvatartás: Hétfő-Péntek: 9:00-13:00

Telefon: 92/599-230 | E-mail:

Évközi 24. vasárnap 2016. szeptember 11.

         Évközi 24. vasárnap van.    Du. ¼ 6-kor Rózsafüzér Társulati összejövetel lesz, ¾ 6-kor a loretói litániát imádkozzuk.

Hétfő:         Szűz Mária szent neve emléknap.

Kedd:          Aranyszájú szent János püspök és egyháztanító emléknapja.

Szerda:       Szent Kereszt felmagasztalásának ünnepe.  

Csütörtök: Fájdalmas Szűzanya emléknapja.

Péntek:       Szent Kornél pápa, Szent Ciprián püspök, vértanúk emléknapja.

Szombat:    Bellarmin szent Róbert püspök és egyháztanító emlékezete.    

         Szerdán, Szent Kereszt felmagasztalásának ünnepén, a Kálvárián a búcsúi szentmise du. ½  5-kor lesz.

         Felnőtt hittan kezdődik plébániánkon szeptember 17-én, szombaton este 7 órakor. Szeretettel hívjuk azokat a fiatalokat, felnőtteket, házasságra készülőket, akik nincsenek megkeresztelve, vagy még nem voltak elsőáldozók és bérmálkozók.

        A város önkormányzati iskoláiban elkezdődött a hitoktatás.Kérjük a szülőket, hogy kísérjék figyelemmel gyermekeiket a hitoktatás folyamatában.

         A leendő Mindszenty Múzeum számára tárgyi emlékeket gyűjtünk. Szeretettel kérjük, hogy akinek ilyen emlék van tulajdonában és azt szívesen felajánlja, szíveskedjék a plébániára hozni. Előre is köszönjük.

         Családfesztivál lesz szept. 17-én, szombaton az Ady Endre Ált. Iskolában. A rendezvény de. 9 órakor kezdődik. Az előadók: Bodorkós Imre jánosházi plébános atya, Maczkó Mária népdalénekes, Száz Emese olimpiai bajnok vívó, Dr. Uzsalyné Pécsi Rita pszichológus. A részletes program a hirdetőtáblán olvasható.

          Gyalogos zarándoklat lesz Sümegre a Fájdalmas Szűzanya búcsújára szeptember 16-18-án. A hirdetőtáblán található a jelentkezési lehetőség telefonszáma és email címe.

         Jövő vasárnap évközi 25. vasárnap lesz. Jövő vasárnap 10 órakor ünnepélyes, tanévnyitó szentmise lesz, amelyre szeretettel hívjuk és várjuk az iskolásokat és szüleiket. Jövő vasárnap a Páterdombi búcsú szentmise de. ½ 12 órakor kezdődik.Rossz idő estén a közösségi házban tartjuk a szentmisét.