Virtuális séta

Irodai nyitvatartás: Hétfő-Péntek: 9:00-13:00

Telefon: 92/599-230 | E-mail:

Évközi 22. vasárnap 2016. augusztus 28.

         Évközi 22. vasárnap van.Du. ½ 5-kor kezdődik a Mindszenty József Általános Iskola tanévnyitó szentmiséje a Nagytemplomban. A Mindszenty iskola gimnazistái számára szeptember 1-én, csütörtökön reggel 8 órakor lesz a tanévnyitó szentmise a Zárda kápolnában.

         Este ¾ 7-kor a loretói litániát imádkozzuk.

         Szeptember 1-től, csütörtöktől, a Nagytemplomban az esti szentmisék vasár- és hétköznapon 6 órakor kezdődnek.

 Hétfő:      Keresztelő szent János vértanúsága, emléknap.

Szombat: Nagy szent Gergely pápa és egyháztanító emléknapja.        

         A héten lesz elsőcsütörtök, elsőpéntek és elsőszombat. Elsőcsütörtökön az este ¼ 6-kor kezdődő szentórát papi és szerzetesi hívatásokért ajánljuk fel. Elsőpénteken a Nagytemplomban a szentmisék reggel ½ 7, ½ 8 és este 6 órakor kezdődnek.Elsőszombaton a Szűzanya Szeplőtelen Szíve tiszteletére  elsőszombati ájtatosságot tartunk:  6-kor szentmise, rózsafüzér, és  szentóra.

          Felnőtt hittan kezdődik plébániánkon szeptember 17-én, szombaton este 7 órakor. Szeretettel hívjuk azokat a fiatalokat, felnőtteket, házasságra készülőket, akik nincsenek megkeresztelve, vagy még nem voltak elsőáldozók és bérmálkozók.

         Az októberi Olaszországi zarándokutunkra van két szabad hely. Érdeklődni és jelentkezni lehet a plébániahivatalban.

        A Zala Megyei Kórház kórházlelkésze Kovács Richárd atya. A kórházi betegellátás telefonszáma a hirdetőtáblán megtalálható.

         Azokat a középiskolásokat, akik még nem voltak bérmálkozók, szeretettel hívjuk s várjuk a bérmálás szentségére felkészítő oktatásra. Jelentkezni lehet a plébánia hivatalban, valamint a sekrestyében.

          Jövő vasárnap évközi 23. vasárnap lesz.