Virtuális séta

Irodai nyitvatartás: Hétfő-Péntek: 9:00-13:00

Telefon: 92/599-230 | E-mail:

Húsvét 6. vasárnapja 2016. május 1.

Húsvét 6. vasárnapja van. A de. 10 órai szentmisében emlékezünk meg az édesanyákról. Du. 4-kor családos szentmise lesz a Zárdában. Este ¾ 7-kor a loretói litániát imádkozzuk.       

  A mai vasárnaptól augusztus 31-ig a Nagytemplomban a vasárnapi és a hétköznapi szentmisék este 7 órakor kezdődnek.

Hétfő:    Szent Atanáz püspök, egyháztanító emléknapja.

Kedd:     Szent Fülöp és szent Jakab apostolok ünnepe.

Szerda:   Szent Flórián vértanú emlékezete.

Szombat:Boldog Gizella emlékezete.

          Május a Szűzanya hónapja. Az esti szentmisék előtt ¾ 7-kor a loretói litániával köszöntjük égi édesanyánkat.

          Kedden de. 9 órakor a Nagytemplomban szent Flórián tiszteletére lesz szentmise, amelyben a katasztrófavédőkért, tűzoltókért imádkozunk.

           A héten lesz elsőcsütörtök, elsőpéntek és elsőszombat. Elsőcsütörtökön az este ¼ 7-kor kezdődő szentórát papi és szerzetesi hívatásokért ajánljuk fel. Elsőpénteken a Nagytemplomban a szentmisék reggel ½ 7, ½ 8 és este 7 órakor kezdődnek. Az elsőszombati ájtatosság este ¼ 7-kor rózsafüzér imádsággal kezdődik, 7 órakor szentmise, a szentmise után szentóra.

          A Brenner János Imaszövetségbe jelentkezéseket elfogadunk. Ebben az imaszövetségben, az egész egyházmegyében papi és szerzetesi hívatásokért imádkozunk.         

          Jövő vasárnap Urunk mennybemenetelének főünnepe lesz. Jövő vasárnap a de. ½ 9 órai szentmisében elsőáldozás lesz. A Zárdában is elsőáldozás lesz de. 11 és du. 3 órakor. Imádkozzunk az elsőáldozókért. Jövő vasárnap este ¼ 7-kor Rózsafüzér Társulati összejövetel lesz. Jövő vasárnap az esti 7 órai szentmisében emlékezünk meg Mindszenty József bíboros úr halálának 41. évfordulójáról. A szentmise után a templom melletti Mindszenty szobornál koszorúzás lesz.