Virtuális séta

Irodai nyitvatartás: Hétfő-Péntek: 9:00-13:00

Telefon: 92/599-230 | E-mail:

Húsvét 5. vasárnapja 2016. április 24.


          Húsvét 5. vasárnapja van. A mai vasárnapi perselygyűjtés, a Szentatya kérésére, az ukrajnai rászorulók megsegítésére történik. Szeretettel kérjük a testvérek támogatását.

Este ¾ 6-kor a loretói litániát imádkozzuk.

Hétfő:       Szent Márk evangélista ünnepe.

Péntek:    Sienai Szent Katalin szűz és egyháztanító, Európa társvédőszentje.

Szombat: Szent V. Pius pápa emléknapja.

          Az Ünnepi Harangszó újság a szokott helyen található.

          A Brenner János Imaszövetségbe jelentkezéseket elfogadunk. Ebben az imaszövetségben, az egész egyházmegyében papi és szerzetesi hívatásokért imádkozunk. Érezzük át felelősségünket egyházmegyénkért, plébániánkét, amikor hívatásokért könyörgünk.

A Szombathelyi Egyházmegye zarándoklata április 30-án, szombaton lesz Celldömölkre. Akik jelentkeztek a zarándoklatra, azok számára hirdetjük, hogy az autóbusz a Nagytemplom mögötti parkolóból indul reggel fél 8 órakor. 

           Jövő vasárnap húsvét 6. vasárnapja lesz. Jövő vasárnap a de. 10 órai szentmisében emlékezünk meg az édesanyákról. Jövő vasárnap du. 4-kor családos szentmise lesz a Zárdában.


Zalabesenyőben: Szentségimádási napunk a mai vasárnap. A szentmise után szentségkitétel, du. fél 5-kor szentóra szentségeltétel. Ajánljuk fel szentségimádásunkat papi hívatásokért és családjainkért.