Virtuális séta

Irodai nyitvatartás: Hétfő-Péntek: 9:00-13:00

Telefon: 92/599-230 | E-mail:

Húsvét 4. vasárnapja 2016. április 17.


          Húsvét 4. vasárnapja, a papi hívatások világnapja van.  Du. 4 órakor családos szentmise lesz a Zárdában. Este ¾ 6-kor a Jézus Szíve litániát imádkozzuk.

Csütörtök: Szent Anzelm püspök és egyháztanító

                   emlékezete.

Szombat:   Szent Adalbert püspök és vértanú emléknapja.

          A Szent Család Óvodában az óvodai beíratás április 20-21-én, szerdán és csütörtökön 8-17 óra között lesz.

           A Brenner János Imaszövetségbe jelentkezéseket elfogadunk. Az imaszövetségben, az egész egyházmegyében papi és szerzetesi hívatásokért imádkozunk. Érezzük át felelősségünket egyházmegyénkért, plébániánkét, amikor hívatásokért könyörgünk.

                   A Szombathelyi Egyházmegye zarándoklata április 30-án, szombaton lesz Celldömölkre. Plébániánk autóbuszt indít, az útiköltség 2.000 Ft. Jelentkezni lehet a plébánián, valamint a sekrestyében az útiköltség befizetésével együtt.

         Az Ünnepi Harangszó legújabb száma a szokott helyen található.

        A Szent Márton Akadémia következő előadása április 19-én, kedden este fél 7-kor lesz a Mindszenty iskolában. Az előadó Aigner Géza répcelaki plébános úr. Előadásának címe: Szent Márton hatása a Világegyházra és Magyarországra.

           Jövő vasárnap húsvét 5. vasárnapja lesz. Jövő vasárnapi perselygyűjtés, Ferenc pápa kérésére, az ukrajnai rászorulók megsegítésére történik. Szeretettel kérjük a testvérek támogatását.