Virtuális séta

Irodai nyitvatartás: Hétfő-Péntek: 9:00-13:00

Telefon: 92/599-230 | E-mail:

Húsvét 3. vasárnapja 2016. április 10.

          Húsvét 3. vasárnapja van. Du. ¼ 6-kor Rózsafüzér Társulati összejövetelt tartunk, ¾ 6-kor a loretói litániát imádkozzuk.

 Hétfő: Szent Szaniszló püspök és vértanú emléknapja.

Szombat:Soubirous szent Bernadett szűz emlékezete.

 

          Hétfőn du. 5 órakor a Szent Család Óvodában Uzsalyné Dr. Pécsi Rita neveléskutató előadást tart „Tekintély” címmel. Szeretettel hívják a testvéreket.

          Szombaton du. 4-kor a Zárda kápolnában Dr. Veres András püspök úr a bérmálás szentségében részesíti a 10. osztályos tanulókat. Imádkozzunk a bérmálkozókért.

          A Szombathelyi Egyházmegye zarándoklata április 30-án, szombaton lesz Celldömölkre. Plébániánk autóbuszt indít, az útiköltség 2.000 Ft. Jelentkezni lehet a plébánián, valamint a sekrestyében az útiköltség befizetésével együtt.

         Az Irgalmasság Évében plébániánk zarándoklata Szent Piohoz és Assisi szent Ferenchez Olaszországbaokt. 22-28 között lesz. A részvételi díj 125.000 Ft, félpanzióval. A lelki vezető Stróber László plébános atya. Az előleget hétköznapokon lehet fizetni a plébánián du. 4-tól. Az előleg összege 40.000 Ft.

          Jövő vasárnap húsvét 4. vasárnapja, a papi hívatások világnapja lesz.  Jövő vasárnap du. 4 órakor családos szentmise lesz a Zárdában.

          Zarándoklat indul Lengyelországba és Litvániába július 18-25 között. A részvételi díj 138.900 Ft. Jelentkezni lehet április 15-ig Salamon Károlynénál. Tájékozató a hirdető táblán olvasható. A lelki vezető Nagy Tamás káplán atya.