Virtuális séta

Irodai nyitvatartás: Hétfő-Péntek: 9:00-13:00

Telefon: 92/599-230 | E-mail:

2014. június 1. Urunk mennybemenetelének főünnepe

Urunk mennybemenetelének főünnepe van. Este ¾ 7-kor a Jézus Szíve litániát imádkozzuk.

 

Kedd:               Az ugandai vértanúk emléknapja. 

Szerda:           Szent Quirinusz püspök és vértanú emlékezete.

Csütörtök:     Szent Bonifác püspök és vértanú emléknapja.

Péntek:           Szent István király ereklyéinek átvitele.

     

          A héten lesz elsőcsütörtök, elsőpéntek és elsőszombat. Elsőcsütörtökön az este ¼ 7 órakor kezdődő szentórát papi és szerzetesi hívatásokért ajánljuk fel. Elsőpénteken a szentmisék a Nagytemplomban reggel ½ 7, ½ 8 és este 7 órakor kezdődnek.

 

         1 lapos kiadványunk tartalmaz elmélkedést, imádságot és plébániánk életéről a legfontosabb üzeneteket, híreket. Kérésünk, hogy családonként egy lapot vigyünk el. A lap megtalálható az Aranyos Mária oltárnál, valamint a szószék alatti asztalnál. Aki adománnyal szeretné segíteni kiadványunkat, kérjük perselyes kosárba dobni. Előre is köszönjük a támogatást.

        

          A július 7-12 között Medjugorje-i zarándoklatra van pár szabad hely. Jelentkezni lehet Tausz Rózsánál a kertvárosi templomban.

 

          Dr. Konkoly István nyugalmazott püspök úr gyémántmiséje június 7-én, szombaton de. 10 órakor lesz a Szombathelyi Székesegyházban. Erre a szép jubileumra szeretettel hívjuk a testvéreket.

 

           A betegek szentségének közösségi kiszolgáltatása június 9-én, Pünkösdhétfőn a Nagytemplomban a de. ½ 9 órai, Besenyőben a reggel 8 órai szentmisében lesz. A betegek szentségét az idősek, az öregek, a súlyos betegségben szenvedők vehetik fel. A betegek szentségének felvételéhez kérjük jelentkezésüket a sekrestyében.

               

           Jövő vasárnap Pünkösd főünnepe lesz.