Virtuális séta

Irodai nyitvatartás: Hétfő-Péntek: 9:00-13:00

Telefon: 92/599-230 | E-mail:

2014. május 11. Húsvét 4. vasárnapja

Húsvét 4. vasárnapja van, a papi és szerzetesi hívatások világnapja. Imádkozzunk hívatásokért. Este ¼ 7 órakor a Rózsafüzér Társulati összejövetel lesz.         

           

Hétfő:           Szent Pongrác vértanú emlékezete. 

Kedd:           A fatimai boldogságos Szűz Mária emlékezete.

Péntek:       Nepomuki szent János áldozópap és vértanú emlékezete.

     

           Az esti szentmisék előtt ¾ 7-kor a loretói litániával köszöntjük  a Szűzanyát.

 

           Megjelent az Ünnepi Harangszó, plébániánk lapja. A testvérek a szokott helyen találják. Egyházmegyénk lapja, a Martinus legújabb száma a sekrestyében vásárolható.

 

           Kedden este 6 órakor a kertvárosi templomban fatimai engesztelés lesz.

 

           Egyházmegyei Családi Majális lesz május 17-én, szombaton Gencsapátiban. Részletes program a hirdetőtáblán kitett plakáton olvasható. Jelentkezni lehet a plébánia hivatalban vagy a plakáton megadott lehetőségeken.

 

           Kedves Híveink! Plébániánk új kiadványában vasárnapról-vasárnapra tájékoztatást akarunk adni. Kiadványunk tartalmaz elmélkedést, imádságot és plébániánk életéről a legfontosabb üzeneteket, híreket. Fogadják szeretettel. Kérésünk az, hogy családonként egy lapot vigyünk el. A lap megtalálható az Aranyos Mária oltárnál, valamint a szószék alatti asztalnál. A lap önköltséges ára 10 Ft. Aki adománnyal szeretné segíteni kiadványunkat, kérjük perselyes kosárba dobni. Előre is köszönjük a támogatást.

 

          Jövő vasárnap húsvét 5. vasárnapja lesz. Jövő vasárnap du. 5 órakor templomunkban Dr. Veres András püspök úr a 9. osztályosoknak szolgáltatja ki a bérmálás szentségét. Imádkozzunk a bérmálkozókért. Jövő vasárnap a Nagytemplomban nem lesz esti szentmise.