Virtuális séta

Irodai nyitvatartás: Hétfő-Péntek: 9:00-13:00

Telefon: 92/599-230 | E-mail:

2014. március 23. Nagyböjt 3. vasárnapja

            Nagyböjt 3. vasárnapja van. Este ¾ 6-kor a Jézus Szíve litániát imádkozzuk.

             Kedd: Urunk Születésének Hírüladása, Gyümölcsoltó Boldogasszony főünnepe. A Nagytemplomban a szentmisék reggel ½ 7, ½ 8 és este 6 órakor kezdődnek. Az esti szentmisében lelki adoptálás lesz. Az adoptálás imádság egy már megfogant, de veszélyben lévő magzatért.

             A Nagytemplomban nagyböjt péntekjein este ¼ 6 órakor végezzük a keresztúti ájtatosságot. A Kálvárián du. 3 órakor, a Zárdában este ¼ 6-kor imádkozzuk a keresztutat.   Péntekenként kötelező hústilalom van a 14 év feletti krisztushívőknek.

             Március 29-én, a Mindszenty iskola szülői munkaközössége gyalogos zarándoklatot szervez Csehimindszentre, Mindszenty bíboros szülőfalujába. A gyalogos zarándoklathoz autóval és kerékpárral is lehet csatlakozni. Du. ½ 5-kor szentmise lesz a csehimindszenti templomban. Részletes program jelentkezni lehetőség a hirdetőtáblán lévő plakáton olvasható.

              A Szombathelyi Egyházmegye zarándoklata május 1-én lesz Pusztacsatárra. A zarándoklatra autóbuszt indul, ennek költsége 1.000 Ft. Külön kell kérni a zarándokcsomagot, ennek ára 700Ft. Jelentkezni lehet a plébániahivatalban április 3-ig. A zarándoklatra azoknak is fel kell iratkozni, akik személygépkocsival mennek.

 

             Húsvétra tartós élelmiszeradományokat gyűjtünk rászoruló testvéreink, családjaink megsegítésére. Az adományokat a plébániára kérjük behozni április 7-ig. A testvérek nagylelkűségét előre is hálásan köszönjük.

                          A Szent Család Óvoda óvodapedagógusi állást hirdet. Jelentkezni lehet a Szent Család Óvodában.

             Zarándoklat indul Lengyelországba július 23-27 között. A részvételi díj 63.000 Ft. Jelentkezni lehet Tausz Rózsánál a kertvárosi templomban. A zarándoklat részletes programja a hirdetőtáblán, valamint az Ünnepi Harangszóban is megtalálható.

             Jövő vasárnap nagyböjt 4. vasárnap lesz. Jövő vasárnap du. 4 órakor családos szentmise lesz a Zárdában.