Virtuális séta

Irodai nyitvatartás: Hétfő-Péntek: 9:00-13:00

Telefon: 92/599-230 | E-mail:

2014. február 16. Évközi 6. vasárnap

Évközi 6. vasárnap van. Du. 4 órakor családos szentmise lesz a Zárdában. Este ¾ 6-kor a loretói litániát imádkozzuk.

      

Hétfő:           A szervita rend hét szent alapítójának emlékezete.

Péntek:        Damiáni szent Péter püspök és egyháztanító emléknapja.

Szombat:     Szent Péter apostol székfoglalásának ünnepe.

          

           Hétfő délután szentségimádás lesz a Zárdában. ½ 4-kor szentségkitétel, ¼ 6-kor szentóra, szentségeltétel, 6 órakor szentmise.

          Kedden az esti szentmise után bibliamagyarázat lesz a Nagytemplomban.

           Fülöp Kurzus lesz március 7-9. között a Szent Család óvodában. Jelentkezési lap kapható a sekrestyében és az újságos asztalnál.

           Martinus újság vásárolható a sekrestyében.

           A Szombathelyi Egyházmegye Családtábora aug. 5-9.között lesz Balatonakaliban. A tábort a püspök atya támogatja. Jelentkezni lehet március 1-ig. Ismertető és jelentkezési lap található az újságos asztalnál, valamint a sekrestyében.

          Zarándoklat lesz Fatima, Santiago de Compostela, Barcelona, Madrid, Marseilles körúton aug. 7-17 között. A részvételi díj: 245.980 Ft., valamint reptéri illeték és belépők. Jelentkezni lehet febr. 28-ig 50.000 Ft. előleg befizetésével Salamon Károlynénál. Részletes program a faliújságon megtekinthető.

 

           Jövő vasárnap évközi 7. vasárnap lesz. Jövő vasárnap - a Katolikus Püspöki Konferencia - kérésére a perselygyűjtés a katolikus iskolák és oktatási intézmények támogatására történik. Szeretettel kérjük a testvérek adományait e fontos célra.