Virtuális séta

Irodai nyitvatartás: Hétfő-Péntek: 9:00-13:00

Telefon: 92/599-230 | E-mail:

2014. február 9. Évközi 5. vasárnap

Évközi 5. vasárnap van. A szentmisék után balázsáldásban részesítjük a kedves híveket. Ma este ¼ 6-kor a Rózsafüzér Társulat összejövetele lesz, ¾ 6-kor a Jézus Szíve litániát imádkozzuk.

       

Hétfő:       Szent Skolasztika szűz emléknapja.

Kedd:        A Lourdes-i Szűzanya  emléknapja, a Betegek világnapja.

Péntek:    Szent Cirill és szent Metód, Európa társvédőszentjeinek ünnepe.

          

          Hétfőn és kedden az esti szentmisék után végezzük lourdes-i kilencedet a Szűzanya tiszteletére és oltalmát kérve.

          Egyházközségi képviselőtestületi gyűlés lesz február 10-én, hétfő este 7 órakor a plébánián. Szeretettel várjuk a testületi tagokat.

          A Mindszenty iskolában folytatódnak a nagycsoportos óvodások számára szervezett iskolára előkészítő foglalkozások. Február 13-án, csütörtökön du. fél 5-kor szeretettel várják az iskolába készülő óvodásokat és kedves szüleiket.

          Február 10-16. között Zalaegerszegen is megrendezzük a Házasság Hetét. Imádságos, vidám, játékos feladatokkal szeretnénk felhívni a figyelmet a házasság lényegére, szépségére.  A Házasság Hetének programjáról a kihelyezetett plakátokon és szórólapokon tájékozódhatnak a testvérek. A szükséges gyermekőrzésről, kérjük, hogy időben gondoskodjanak a házaspárok.

          Zarándoklat lesz Fatima, Santiago de Compostela, Barcelona, Madrid, Marseilles körúton aug. 7-17 között. A részvételi díj: 245.980 Ft., valamint reptéri illeték és belépők. Jelentkezni lehet febr. 28-ig 50.000 Ft. előleg befizetésével Salamon Károlynénál. Részletes program a faliújságon megtekinthető.

 Február 13-án este 6 órakor  fatimai engesztelés lesz a Kertvárosi Templomban. A szentmisét bemutatja Dr. Veres András püspök úr.

Megjelent a Martinus februári száma, megvásárolható a sekrestyében.

           Jövő vasárnap évközi 6. vasárnap lesz.