Virtuális séta

Irodai nyitvatartás: Hétfő-Péntek: 9:00-13:00

Telefon: 92/599-230 | E-mail:

2013. december 29. Szent Család vasárnapja

             Szent Család vasárnapja van. A szentmiséken megáldjuk a családokat. Este ¾ 6-kor a loretói litániáét imádkozzuk a Nagytemplomban. Du 4 órakor családos szentmise lesz a Zárdában.

              Köszönjük a testvérek buzgóságát, amelyet az adventi időben és a karácsonyi ünnepeken tanúsítottak. Köszönjük a díszítéseket. Hálásak vagyunk a ministránsok és a liturgiában  segítők szolgálatáért. Megköszönjük az énekkaraink liturgikus szolgálatát. Hálásak vagyunk a tartós élelmiszer és a pénzbeli adományokért, amellyel sokakat tudtunk támogatni.

               Dec. 31, kedd: Szent Szilveszter pápa emléknapja, a 2013. év utolsó napja. Az év végi hálaadó szentmisék a Nagytemplomban és a Zárdában du. ½ 5 órakor kezdődnek.  Éjfélkor a Nagytemplomban évkezdő szentmisét tartunk, bejárat a sekrestye felől.

               2014. Január 1, szerda: Újév, a Boldogságos Szűz Mária istenanyaságának főünnepe, a Béke világnapja, a polgári év első napja. Újév napján a Nagytemplomban reggel 7 órakor nincs szentmise.

Csütörtök:     Nagy szent Vazul és Nazianzi szent Gergely pp. és

                            Egyháztanítók emléknapja.

Péntek:           Jézus szent nevének emléknapja.

            

             A héten lesz elsőcsütörtök, elsőpéntek és elsőszombat. Elsőcsütörtökön az este ¼ 6-kor kezdődő szentórát papi és szerzetesi hívatásokért ajánljuk fel. Elsőpénteken a szentmisék a Nagytemplomban reggel ½ 7, ½ 8 és este 6 órakor kezdődnek.

            A plébánia hivatalban előjegyzést veszünk fel a szentmisékre a 2014-es évre. Plébániánk 1 lapos falinaptára 60 Ft-os áron vásárolható a sekrestyében. 

            Jövő vasárnap Karácsony 2. vasárnapja lesz. Jövő vasárnap du. 4 órakor családos szentmise lesz a Zárdában.