Virtuális séta

Irodai nyitvatartás: Hétfő-Péntek: 9:00-13:00

Telefon: 92/599-230 | E-mail:

2013. november 24. Évközi 34. vasárnap, Krisztus Király főünnepe

A Nagytemplomban du. 5 órakor a Jézus Szíve Család tagjai vezetésével szentségimádást lesz, amelyre szeretettel hívjuk a testvéreket és plébániánk közösségeit. E szentségimádással megköszönjük a Hit Évének kegyelmi adományait.

Hétfő:             Alexandriai szent Katalin szűz és vértanú emlékezete.

Szombat:      Szent András apostol ünnepe.                        

             

           Hétfőtől, de. 9 órától előjegyzést veszünk fel a jövő évi szentmisékre. Megjelent plébániánk 1 lapos falinaptára. 60 Ft-os áron vásárolható a sekrestyében.

            A Mindszenty József Ált. Iskola, Gimn. és Kollégium Szent Cecília napi jótékonysági hangversenye nov. 25-én, hétfőn du. ½ 5 órakor lesz a Zárda kápolnában, amelyre szeretettel hívják a testvéreket.

             Kedden du.5 órakor a Szent Család Óvodában Uzsalyné dr. Pécsi Rita pszichiáter előadást tart „A sikeres nevelés kulcsa az érzelmi intelligencia” címmel.

             Szombaton de. 9 órai szentmise keretében „Mézáldás” lesz.

            Szombaton du. 2 órakor a szentmisét Miszori Zoltán atyáért, plébániánk egykori káplánjának lelki üdvéért ajánljuk fel és megemlékezünk az ifjúsági közösség 25 éves megalakulásáról, amelynek Zoltán atya volt az elindítója.

             Kapható Katolikus Kalendárium és forgatható falinaptár.  Az Adoremus decemberi száma a sekrestyében átvehető. Az Isten szolgája Brenner János vértanú papra emlékező „Emberhalász” újság 250 Ft-os áron kapható.

             Karácsonyra tartós élelmiszeradományokat gyűjtünk rászoruló testvéreink megsegítésére. Szeretettel kérjük a kedves hívek nagylelkűségét. Az élelmiszeradományokat dec. 15-ig kérjük behozni a plébániára, hogy karácsony előtt szétoszthassuk a rászorulóknak. Aki pénzadománnyal szeretne hozzájárulni, szíveskedjék a Karitász perselybe tenni. Az adományokat előre is hálásan köszönjük.

            Jövő vasárnap Advent 1. vasárnapja lesz. Kezdődik az új egyházi év. Jövő vasárnap du 4 órakor családos szentmise lesz a Zárdában.