Virtuális séta

Irodai nyitvatartás: Hétfő-Péntek: 9:00-13:00

Telefon: 92/599-230 | E-mail:

2013. szeptember 22. Évközi 25. vasárnap

Évközi 25. vasárnap van. Este ¾ 7-kor a Jézus Szíve litániát imádkozzuk.

Hétfő:         Szent Pió áldozópap emléknapja.

Kedd:          Szent Gellért püspök és vértanú ünnepe.

Péntek:      Páli szent Vince áldozópap emléknapja.

Szombat:   Szent Vencel vértanú emlékezete.                                  

            

             Csütörtökön du. 5 órakor szentmise lesz a Kálvárián.

            Akik befejezték a 8. osztályt és folyamatosan jártak hittanra (9. ill. ennél magasabb osztályba járnak), bérmálásra jelentkezhetnek a plébánián illetve a vasárnapi 10 órai szentmise után. A közös megbeszélés szeptember 23-án, hétfőn du. 5 órakor lesz a bérmálásra készülőknek és szüleiknek a Nagytemplomban.

            A város önkormányzati iskoláiban elkezdődött a hitoktatás. Kérjük a kedves szülőket, hogy gyermekeik vallásos neveléséről gondoskodva, szíveskedjenek küldeni őket az iskolai hitoktatásra. A vasárnapi szentmisékre a gyermekekkel együtt a szülőket is várjuk. 

 

            Keresztény életre (keresztség, szentáldozás, bérmálás) felkészítő oktatás indult plébániánkon. Az oktatások időpontja szombat este 7 óra,  helyszíne a plébánia. Szeretettel hívjuk azokat a fiatalokat, felnőtteket és azokat is, akik házasságra készülnek, de nincsenek megkeresztelve, illetve még nem voltak elsőáldozók és bérmálkozók. Jelentkezni lehet a plébániahivatalban.

            Az Adoremus októberi száma a sekrestyében átvehető.

            Szeretettel hívunk és várunk fiukat ministránsaink közé, hogy minél többen szolgáljunk az Úr Jézusnak az oltár körül. A ministránsok közös összejövetel pénteken du. 5 órakor lesz a plébánián.

            A fiatalok közösségébe várjuk a középiskolásokat, egyetemistákat. Az összejövetel péntekenként van a plébánián este 7 órától.

            Jövő vasárnap évközi 26. vasárnap, a Szentírás ünnepe lesz. Jövő vasárnap a Zárdában a du. 4 órai szentmisével elkezdődnek a családos szentmisék. Szeretettel várjuk a családokat.

 Jövő vasárnap este 6 órakor a Nagytemplomban az „Édesanyák szent Mónika” közösségének összejövetelét tartjuk, ¼ 7 órakor a plébániai közösségeink szentségimádási órájára szeretettel hívjuk a testvéreket.