Virtuális séta

Irodai nyitvatartás: Hétfő-Péntek: 9:00-13:00

Telefon: 92/599-230 | E-mail:

2013. szeptember 1. Évközi 22. vasárnap

Évközi 22. vasárnap van.  Este ¾ 7-kor a Jézus Szíve litániát imádkozzuk.

Kedd:                      Nagy szent Gergely pápa és egyháztanító emléknapja.

Csütörtök:           Kalkuttai Boldog Teréz emlékezete.

Szombat:              Szent Márk, István és Menyhért kassai vértanúk ünnepe.                      

         

 A Mindszenty iskola gimnazistái számára szept. 2-án, hétfőn reggel 8 órakor lesz a tanévnyitó szentmise a Zárda kápolnában.

 

             A héten lesz elsőcsütörtök, elsőpéntek és elsőszombat. Elsőcsütörtökön az este ¼ 7-kor kezdődő szentórát papi és szerzetesi hívatásokért végezzük. Elsőpénteken a Nagytemplomban a szentmisék reggel ½ 7, ½ 8 és este 7 órakor kezdődnek.

            Péntekenként a Nagytemplomban az esti szentmise után csendes szentségimádást tartunk.

             Szept. 21-én, szombaton egynapos zarándoklat indul Ausztriába-Szlovéniába, melynek ára 9.200 Ft. Jelentkezni lehet Tausz Rózsánál a kertvárosi templomban.

             Akik befejezték a 8. osztályt és folyamatosan jártak hittanra (9. ill. ennél magasabb osztályba járnak), bérmálásra jelentkezhetnek szeptember 22-ig a plébánián illetve a vasárnapi 10 órai szentmisék után. A közös megbeszélés időpontja szeptember 23-án, hétfőn du. 5 órakor lesz a bérmálásra készülőknek és szüleiknek a Nagytemplomban.

             Keresztény életre (keresztség, szentáldozás, bérmálás) felkészítő oktatás indul plébániánkon szept. 21-én, szombaton este 7 órakor a plébánián. Szeretettel hívjuk azokat a fiatalokat, felnőtteket és azokat is, akik házasságra készülnek, de nincsenek megkeresztelve, illetve nem voltak elsőáldozók és bérmálkozók. Jelentkezni lehet a plébániahivatalban.

             Egyházközségi képviselőtestületi gyűlést tartunk szept. 9-én, hétfőn este 7 órakor a plébánián. Szeretettel várjuk a testületi tagokat.

             Celldömölkön a Kisboldogasszony búcsú, jövő vasárnap lesz. Az ünnepi szentmise 10 órakor kezdődik.

            Jövő vasárnap évközi 23. vasárnap lesz.