Virtuális séta

Irodai nyitvatartás: Hétfő-Péntek: 9:00-13:00

Telefon: 92/599-230 | E-mail:

2013. május 5. Húsvét 6. vasárnapja

Húsvét 6. vasárnapja van. A mai napon sok szeretettel köszöntjük az édesanyákat. Szeretetükért, áldozataikért a jó Isten áldja meg őket. Du. 4 órakor családos szentmise lesz a Zárdában. Ma este a Nagytemplomban megemlékezünk Mindszenty József bíboros úr halálának 38. évfordulójáról. A szentmise este ½ 7 órakor kezdődik. A szentmisét bemutatja, és a szentbeszédet mondja Déri Péter atya, csehimindszenti plébános úr. A szentmise után koszorúzás lesz a Mindszenty szobornál.

Kedd:           Boldog Gizella emléknapja.

Szombat:    Boldog Salkaházi Sára szűz és vértanú emlékezete.

            

              Kertvárosban hirdetni: kedden este a szentmise után bibliamagyarázat lesz a kertvárosi templomban.

             Május a Szűzanya hónapja, az esti szentmisék előtt ¾ 7-kor a loretói litániával köszöntjük égi Édesanyánkat.

             A Mária Rádiót aláírásgyűjtéssel támogatjuk, hogy a rádió a Média Tanácstól kaphasson frekvenciát itt Zalaegerszegen. Ezzel lehetővé válna, hogy 30 km-es körzetben szólna a Mária Rádió. Az aláíróíveket a testvérek a templomainkban aláírhatják.

              Május 11-én, szombaton a Szombathelyi Egyházmegye Családi majálisa Répcelakon lesz. 9 órától érkezés, 10 órakor püspöki szentmise. Jelentkezni lehet május 8-ig a répcelaki plébánián.

              Egyházmegyénk lapja, a Martinus a sekrestyében vásárolható.

             

              A Szombathelyi Egyházmegye II. János Pál Katolikus Kollégiuma és Szakkollégiuma felvételt hirdet a 2013/14-es tanévre végzős középiskolásoknak, egyetemistáknak és főiskolásoknak. A jelentkezési határidő: aug. 15. Tájékoztató a hirdetőtáblán olvasható.

   Jövő vasárnap Urunk mennybemenetelének főünnepe lesz. Jövő vasárnap a Nagytemplomban a ½ 9 órai szentmisében elsőáldozás lesz.