Virtuális séta

Irodai nyitvatartás: Hétfő-Péntek: 9:00-13:00

Telefon: 92/599-230 | E-mail:

2013. április 14. Húsvét 3. vasárnapja

Húsvét 3. vasárnapja van. Este ¼ 7-kor Rózsafüzér Társulati összejövetel lesz, ¾ 7-kor a Jézus Szíve litániát imádkozzuk.

Kedd:          Soubirous Szent Mária Bernadett szűz emléknapja.

             

           A Mária Rádió a mostani időben nehezen fogható a kábelcsatornán. A Mária Rádió megkeresett bennünket, hogy aláírásgyűjtéssel támogassuk azon szándékukat, hogy a rádió a Média Tanácstól kaphasson frekvenciát itt Zalaegerszegen. Ezzel lehetővé válna, hogy 30 km-es körzetben szólna a Mária Rádió. Az aláíróíveket a testvérek a templomainkban aláírhatják, és ebben a rádió önkéntes munkatársai segítenek. Az aláíró ívre a személyi igazolvány számát is írni kell.

            A Szombathelyi Egyházmegye éves zarándoklata május 1-én lesz Máriaremetére. Az útiköltség 5.000 Ft. Jelentkezni lehet a héten a plébániahivatalban.

           

            A Martinus, egyházmegyénk lapja a sekrestyében vásárolható.

A magzati élet védelméért az aláírásgyűjtés tovább folytatódik.

Szombaton du. 5 órakor bérmálás lesz a Mindszenty iskolában.

Jövő vasárnap, Húsvét 4. vasárnapja lesz. Jövő vasárnap, bérmálás lesz a Nagytemplomban. A bérmálási szentmise de. ½ 11 órakor kezdődik. A 9. osztályosokat Dr. Veres András püspök úr részesíti a bérmálás szentségében.

A Zárdában és a Nagytemplomban bérmálkozók szülei, bérmaszülői pénteken du.5 órától végezhetik el szentgyónásukat a Nagytemplomban.

Jövő vasárnap a papi és szerzetesi hívatások világnapja. Imádkozzunk papi hívatásokért.

Besenyőben hirdetni: Jövő vasárnap – a bérmálás miatt – reggel 8 órakor lesz a szentmise.