Virtuális séta

Irodai nyitvatartás: Hétfő-Péntek: 9:00-13:00

Telefon: 92/599-230 | E-mail:

December 23. Advent 4. vasárnapja

Advent 4. vasárnapja van. Ma a Nagytemplomban az esti szentmise után a Botfai Citerazenekar - népzenei összeállításban - karácsonyi hangversenyt ad. Du. 4 órakor családos szentmise lesz a Zárdában.

Dec. 24. hétfő, karácsony vigíliája. A szentmisék a Nagytemplomban reggel ½ 7, ¼ 8 órakor kezdődnek, este nincs szentmise. A Nagytemplomban du. 4 órakor lesz a Jézuska-várás. Kérjük a kedves szülőket, hozzák el gyermekeiket, hogy élményszerűen ünnepelhessék Jézus születését.

             

            A Nagytemplomban az éjféli szentmise előtt ½ 12-kor zenés áhítat lesz a Mindszenty kórus közreműködésével. A kertvárosi templomban az éjféli mise előtt ¼ 12-kor karácsonyi hangverseny lesz. A Zárdában és Zalabesenyőben is mutatunk be éjfélkor szentmisét.

          Kedd, dec. 25, Karácsony napja, az Úr Jézus Krisztus születésének főünnepe. Ünnepi miserendet tartunk.

          Szerda, dec.26, karácsony 2. napja, Szent István diakónus, első vértanú ünnepe. Ünnepei miserendet tartunk.

 Csütörtök:       Szent János apostol és evangélista ünnepe.

 Péntek:            Aprószentek ünnepe. Imádkozzunk az abortuszok áldozataiért.

Plébániánk egylapos falinaptára 60 Ft-os áron kapható a sekrestyében. A Szombathelyi Egyházmegye 2013. évi kalendáriuma a sekrestyében vásárolható. Jövő évi szentmisékre előjegyzést veszünk fel a plébánián. Az Új Ember újság dupla számának ára 330 Ft, a Keresztény Életé pedig 300 Ft.

           Templomunk Szent Rita szoborral gazdagodott. A szobor adományozóinak a jó Isten fizesse meg nagylelkűségét.  A szobor megáldása szombaton az esti szentmise után lesz.

          Jövő vasárnap Szent Család vasárnapja lesz. Jövő vasárnap du. 4 órakor családos szentmise lesz a Zárdában. Jövő vasárnap megáldjuk a családokat.

Pózván hirdetni: Kedden, karácsony ünnepén reggel 8 órakor lesz szentmise.

Ságodban hirdetni: Szerdán, karácsony 2. napján, szent István vértanú ünnepén reggel 8 órakor szentmise lesz.