Virtuális séta

Irodai nyitvatartás: Hétfő-Péntek: 9:00-13:00

Telefon: 92/599-230 | E-mail:

December 16. Advent 3. Vasárnapja

Advent 3. vasárnapja van. A Nagytemplomban az esti 6 órai szentmisében fejeződik be plébániánk adventi lelkigyakorlata. Du. 4 órakor családos szentmise lesz a Zárdában. Este ¾ 6-kor a loretói imádkozzuk a Nagytemplomban.

Ma este a szentmise után 6 órakor a kertvárosi templomban a Liszt Ferenc Iskola egykori diákjainak kórusa karácsonyi koncertet ad.

         

            A Nagytemplomban reggel 6 órakor kezdődő hajnali szentmisékre szeretettel hívjuk a testvéreket. A Hit Évében az advent legyen számunkra hitünk megújulásának és a karácsonyi készületnek kegyelmi időszaka.  Szombaton a kertvárosi templomban is lesz hajnali szentmise 6 órakor.     

           

A városi betegeket dec. 17-én, hétfőn gyóntatjuk.

Szombaton de. 9 órakor gyóntatjuk a Nagytemplomban és kertvárosi templomban az iskolásokat.

Plébániánk egylapos falinaptára 60 Ft-os áron kapható a sekrestyében. Megjelent a Szombathelyi Egyházmegye 2013. évi kalendáriuma, az ára 550 Ft, a sekrestyében vásárolható. Az egyházmegye lapja, a Martinus a sekrestyében kapható. Jövő évi szentmisékre előjegyzést veszünk fel a plébánián.

A Hit évében plébániánk Szentföldi zarándoklata a Közel-keleti helyzet miatt februárban elmarad. Az utazási iroda ígérete szerint, amennyiben rendeződik az ottani helyzet, a zarándoklatot megtartjuk. Érdeklődni lehet a plébánia hivatalban.

             Tartós élelmiszeradományokat gyűjtünk rászoruló testvéreink megsegítésére. Szeretettel kérjük a kedves hívek nagylelkűségét. Az adományokat dec. 17-ig kérjük behozni a plébániára, hogy karácsony előtt szétoszthassuk.

            Jövő vasárnap Advent 4. vasárnapja lesz. Jövő vasárnap du. 4 órakor családos szentmise lesz a Zárdában.  Jövő vasárnap a Nagytemplomban az esti szentmise után a Botfai Citerazenekar - népzenei összeállításban - karácsonyi hangversenyt ad.