Virtuális séta

Irodai nyitvatartás: Hétfő-Péntek: 9:00-13:00

Telefon: 92/599-230 | E-mail:

November 18. Évközi 33. vasárnap

Évközi 33. vasárnap van. Ma du. 4 órakor családos szentmise lesz a Zárdában. Este ¾ 6-kor a Jézus Szíve litániát imádkozzuk a Nagytemplomban.

Hétfő:                                  Árpád-házi szent Erzsébet ünnepe.

Szerda:                               A Boldogságos Szűz Mária bemutatása a templomban.

Csütörtök:                         Szent Cecília szűz és vértanú emléknapja.       

Szombat:                            A vietnami vértanúk emléknapja.

          Kedden este a szentmise után a kertvárosi templomban bibliamagyarázat lesz.

            Péntekenként az esti szentmise után csendes szentségimádást tartunk a Nagytemplomban.

            A Mindszenty iskolában nov. 21-én, szerdán ½ 5 órától Szent Cecília napi jótékonysági hangversenyt rendeznek, amelyen az iskola kórusa és hangszeres növendékei lépnek fel. Mindenkit szeretettel várnak.

             A Mindszenty iskolában csütörtökön ½ 5-től pályaválasztási tájékoztatót tartanak, amelyre szeretettel várják a gimnázium iránt érdeklődő 8. osztályos tanulókat és szüleiket.

Plébániánk egylapos falinaptára 60 Ft-os áron kapható a sekrestyében. Megjelent a Szombathelyi Egyházmegye 2013. évi kalendáriuma, az ára 550 Ft, a sekrestyében vásárolható. Az Adoremus decemberi száma megérkezett.

A Hit évében plébániánk Szentföldi zarándoklata 2013 februárjában lesz. Érdeklődni és jelentkezni lehet a plébániahivatalban dec.1-ig. A jelentkezéskor 100.000 Ft előleget kell befizetni.

             Egyházmegyei Adventi Lelkinap lesz szombaton 9 órától a szombathelyi Székesegyházi Főplébánián. Az elmélkedéseket Dr. Székely János püspök úr tartja. Püspöki szentmise du. 3 órakor lesz a Székesegyházban. Szeretettel hívjuk a családokat.

Jövő vasárnap évközi 34. vasárnap, Krisztus király főünnepe lesz. Jövő vasárnap a Katolikus Püspöki Konferencia kérésére a perselygyűjtés a Katolikus Szeretetszolgálat javára lesz.

      

Új képviselőtestületi tagok választásáról:

Az új testületi tagok választásához, a személyekre vonatkozóan e hét szerdájáig lehet ajánlásokat tenni. Az ajánlócédulákat a kihelyezett dobozokba kérjük bedobni. Ezeket az ajánlásokat összegyűjtve, jövő vasárnap hirdetni fogjuk a jelöltek listáját, akik közül a testvérek 12 főt választhatnak.