Virtuális séta

Irodai nyitvatartás: Hétfő-Péntek: 9:00-13:00

Telefon: 92/599-230 | E-mail:

Október 21. Évközi 29. Vasárnap

Évközi 29. vasárnap, Missziós vasárnap van. A mai vasárnapi perselygyűjtés a Katolikus Püspöki Konferencia kérésére a missziók támogatására történik. Szeretettel kérjük a testvérek nagylelkű támogatását.

Du. 4 órakor családos szentmise lesz a Zárdában.

Hétfő:                         Boldog II. János Pál pápa emléknapja.

Kedd:                          Kapisztrán szent János áldozópap emléknapja.

Csütörtök:       Szent Mór püspök emléknapja.           

           Okt. 23.-án kedden a Nagytemplomban a de. 9 órai szentmisén emlékezünk meg az 1956-os forradalom- és szabadságharcról. A szentmise után koszorúzás és megemlékezés lesz a Mindszenty szobornál.

Kedden bibliamagyarázat lesz a Nagytemplomban az esti szentmise után.

           Az esti szentmisék előtt ¼ 6-kor imádkozzuk a szentolvasót.

           Szerdán du. ½ 5-kor szentmise lesz a Kálvárián.

           Megjelent plébániánk egylapos falinaptára. Az ára 60 Ft, kapható a sekrestyében. Az Ünnepi Harangszó, plébániánk lapja, a szokott helyen található. Katolikus Kalendárium, forgatható falinaptár is vásárolható.

           Plébániánk Szentföldi zarándoklatot szervez a Hit évében 2013 februárjában. Érdeklődni lehet a plébániahivatalban. Ismertető található a sekrestyében és az újságos asztalnál.

November 3-án, szombaton, délelőtt 9 órától egész napos  egyházmegyei családos program lesz Kőszegen, a Brenner János Közösségi Házban. A program a délután 3 órakor kezdődő szentmisével zárul le. A program előadója Bíró László családreferens püspök atya lesz. A rendezvény helyszínén a szervezők gyermekfelügyeletről is gondoskodnak. A részvétel díjtalan, családonként egy-egy tálca süteményt, valamint adományokat elfogadnak. Jelentkezés a www.csalad.martinus.hu címen, az ebéd miatt fontos. Jelentkezési határidő: október 25.

Jövő vasárnap évközi 30. vasárnap lesz.