Virtuális séta

Irodai nyitvatartás: Hétfő-Péntek: 9:00-13:00

Telefon: 92/599-230 | E-mail:

július 29. Évközi 17. vasárnap

 Évközi 17. vasárnap van. Ma este 7 órakor a Nagytemplomban a szentmisét bemutatja, és a szentbeszédet mondja Molnár János újmisés atya és újmisés áldásban részesíti a testvéreket. Ma van a Besenyői templom búcsúnapja. Az ünnepi szentmise ¼ 12-kor kezdődik.

Ma a kertvárosi 11 órai szentmise után – Szent Kristóf közbenjárását kérve – gépjármű megáldás lesz.

Kedd:          Loyolai szent Ignác áldozópap emléknapja.

Szerda:       Liquori szent Antal Mária püspök és egyháztanító emléknapja.

Szombat: Vianney Szent János Mária áldozópap emléknapja.

            A héten lesz elsőcsütörtök, elsőpéntek és elsőszombat. Elsőcsütörtökön az este ¼ 7-kor kezdődő szentórát papi és szerzetesi hívatásokért ajánljuk fel. Elsőpénteken a szentmisék a Nagytemplomban reggel ½ 7, ½ 8 és este 7 órakor kezdődnek.

            Közöljük a testvérekkel a plébániánkon történő változásokat: Bokor Zoltán káplán atya tanulmányokat folytat Rómában. Balasi István káplán atya plébánosi kinevezést kapott Gércére. Megköszönjük István atya 2 éves szolgálatát. Új helyén Isten áldása és kegyelme kísérje életét.

            Óra Krisztián újmisés atya jön plébániánkra. A változások augusztus 1-től érvényesek.

             Aug. 1-2-án Porcinkulai ferences búcsú lesz az Olai templomban. Aug. 1 este 6 óra szentmise. Főcelebráns: Dr. Kránitz Mihály professzor, majd szentségimádás. Aug. 2-án 12 órakor szentmise. Főcelebráns: Dr. Korzenszky Richárd bencés perjel.

 Jövő vasárnap évközi 18. vasárnap lesz.