Virtuális séta

Irodai nyitvatartás: Hétfő-Péntek: 9:00-13:00

Telefon: 92/599-230 | E-mail:

Húsvétvasárnap Urunk Jézus Krisztusfeltámadása - 2024. március 31.

Húsvétvasárnap, Urunk Jézus Krisztus dicsőséges feltámadásának főünnepe van. A 10 órai ünnepi szentmisét Dr. Székely János megyéspüspök atya mutatja be.

Megköszönjük a jó Istennek a sok kegyelmet, amelyben nagyböjti készületünk során részesülhettünk. Hálásak vagyunk a ministránsok, a lelkipásztori munkatársak, a díszítők, a takarítók és a felolvasók szolgálatáért. Köszönjük templomunk énekkarának, hogy széppé tették a Nagyheti liturgiát.

 

A kedves híveknek Istentől megáldott, kegyelemteljes húsvétot kívánunk. A feltámadt Üdvözítő segítse és áldja meg életünket.

 

Holnap, Húsvéthétfőn, vasárnapi miserendet tartunk.

 

A meg nem született gyermek szobra április 3 és 10 között lesz templomunkban. Ezekben a napokban, de máskor is, imádkozzunk a megfogant életekért.

 

 

A hétköznapi szentmisék rendje a héten:

-        húsvéthétfő reggel 7, ½ 9, 10 és este 6 óra

-        kedd, szerda, csütörtök, péntek reggel ½ 7, ¼ 8 és este 6 óra

-        szombat reggel ½ 7 és este 6 óra

-         

A héten lesz elsőcsütörtök, elsőpéntek és elsőszombat. Elsőcsütörtökön este ½ 6 órakor szentóra papi és szerzetesi hívatásokért. Elsőpéntek egésznapos szentségimádás. A szentmisék reggel ½ 7, ¼ 8 és este 6-kor kezdődnek.

A reggel 1/4 8 órai szentmise után szentségkitétel. 12 órakor imaóra a megfogant életért rózsafüzérrel. Du.3 óra: imaóra a megfogant életért az irgalmasság olvasójával. Du. 5 órakor imaóra az élet védelmében.  6-kor szentmise.

A Szűzanya elsőszombati ájtatossága ¼ 6-kor rózsafüzér imádsággal kezdődik, 6-kor szentmise, a szentmise után Szűzanya köszöntő.

 

Az Új Ember és a Keresztény Élet újságok kettős számmal jelentek meg.

 

Mindszenty zarándoklat lesz április 6-án, szombaton, Csehimindszentre. Indulás a Mindszenty iskolától reggel 6-kor. A zarándoklat Csehimindszenten az este 6 órai szentmisével fejeződik be. Bővebb információ a faliújságon olvasható.

 

Jövő vasárnap húsvét 2. vasárnapján az Isteni Irgalmasság főünnepe lesz. A Jézus Szíve Család vezetésével du. 5 órakor szentórát tartunk.

Jövő vasárnap du. 4 órakor családos szentmise lesz a Szent Család Óvoda kápolnájában.