Virtuális séta

Irodai nyitvatartás: Hétfő-Péntek: 9:00-13:00

Telefon: 92/599-230 | E-mail:

Évközi 22. vasárnap - 2023.szeptember 3.

Évközi 22. vasárnap van. Szeptembertől a vasárnapi és a hétköznapi esti szentmisék 6 órakor kezdődnek.

Csütörtök: Szent Márk, István és Menyhért áldo-

                   zópapok, kassai vértanúk, ünnepe.

Péntek:      Szűz Mária Születése, Kisboldogasszony

                   ünnepe. szentmisék reggel ½ 7, ¼ 8-kor

                  lesznek. Este nem lesz szentmise. 

Szombat:  A kongresszus befejező szentmiséje

                  Este 7-kor kezdődik.       

A hétköznapi szentmisék rendje a héten:

-        hétfő-szombat: reggel ½ 7, és este 6

-        kedd, szerda, csütörtök: reggel ½ 7, ¼ 8 és este 6 óra

-        péntek: reggel ½ 7, ¼ 8

 

Szeptember 8-9-én Mária Kongresszus lesz Zalaegerszegen. Kisboldogasszony napján a ferences templomban az este 6 órakor kezdődő szentmisével veszi kezdetét a Mária Kongresszus. A szentmisét dr. Udvardi György veszprémi érsek úr mutatja be a város papságával. A szentmise után indul körmenet a Kertvárosi templomhoz. Részletes program a hirdetőtáblán olvasható. Az Ünnepi Harangszó újságunkban is olvashatunk a Mária Kongresszusról, valamint megtalálható benne a kongresszus programja is.

Szeretettel buzdítjuk a kedves híveket az ünnepségeken való részvételre. Ezeken e kegyelmi napokon hitünkben, lélekben erősödhetünk, de az ünnepségeken való részvételünkkel keresztény életünkről tanúskodhatunk.

A Mária Kongresszus befejező szentmiséjét szombaton este 7 órakor dr. Márfi Gyula nyugalmazott veszprémi érsek atya mutatja be.

 

Szeretettel hívjuk keresztelési, első szentáldozási és bérmálási felkészítőre azokat a középiskolásokat, fiatalokat, felnőtteket, szülőket, házasságra készülőket, akik még nem részesültek e szentségek valamelyikében, és szeretnék Krisztust jobban megismerni, az ő útján járni. Az első találkozás szeptember 22-én, pénteken, az esti szentmise után lesz a Nagytemplomban. Jelentkezni lehet a plébánián (92/599-230) ill. a sekrestyében.

 

Az októberi zarándoklatra a hátralévő költséget szeptember 11-12-én kérjük befizetni a plébánia hivatalban: 56.000 Ft. valamint 180 euró.

 

Jövő vasárnap évközi 23. vasárnap lesz.