Virtuális séta

Irodai nyitvatartás: Hétfő-Péntek: 9:00-13:00

Telefon: 92/599-230 | E-mail:

Évközi 21. vasárnap - 2023.augusztus 27.

Évközi 21. vasárnap van.

Szeptember 1-től, péntektől, a vasárnapi és a hétköznapi esti szentmisék 6 órakor kezdődnek.

 

Hétfő:  Szent Ágoston püspök, egyháztanító.

Kedd:  Keresztelő szent János vértanúsága.

 

Augusztus 29-én a plébániahivatal 10-12 óráig lesz nyitva.

 

A héten lesz elsőpéntek, elsőszombat.Elsőpéntek egésznapos szentségimádás. A szentmisék reggel ½ 7, ¼ 8 és este 6 órakor lesznek. A ¼ 8 órai szentmise után szentségkitétel, 12-kor szentolvasó, 3-kor az irgalmasság rózsafüzére, este ½ 6-kor szentségimádás, szentségeltétel. A Szűzanya Szeplőtelen Szíve elsőszombati ájtatossága este ¼ 6-kor rózsafüzér imával kezdődik, 6-kor szentmise, a szentmise után Szűzanya köszöntő.

 

A hétköznapi szentmisék rendje a héten:

-        hétfő-szombat: reggel ½ 7, és este 7/6 óra

-        kedd, szerda, csütörtök: reggel ½ 7, ¼ 8 és este 7 óra

-        péntek: ½ 7, ¼ 8 és este 7 óra

 

Szeptember 8-9-én Mária Kongresszus lesz Zalaegerszegen. Részletes program a hirdetőtáblán olvasható. Szeretettel buzdítjuk a kedves híveket az ünnepségeken való részvételre.

Nagy kérésünk van férfiakhoz: a szeptember 8-án este az olai templomtól induló körmenetben szíveskedjenek segíteni a Szűzanya szobrának vállon való hordozásában. Jelentkezni lehet a plébánia hivatalban, ill. a sekrestyében.  Ezeken e kegyelmi napokon hitünkben, lélekben erősödhetünk, de az ünnepségeken való részvételünkkel keresztény életünkről tanúskodhatunk.

 

Az Ünnepi Harangszó új számát a testvérek a szokott helyen találják. Az újságban olvashatunk a Mária Kongresszusról, valamint megtalálható benne a kongresszus programja is.

 

 

 

Szeretettel hívjuk keresztelési, első szentáldozási és bérmálási felkészítőre azokat a középiskolásokat, fiatalokat, felnőtteket, szülőket, házasságra készülőket, akik még nem részesültek e szentségek valamelyikében, és szeretnék Krisztust jobban megismerni, az ő útján járni. Az első találkozás szeptember 22-én, pénteken, az esti szentmise után lesz a Nagytemplomban. Jelentkezni lehet a plébánián (92/599-230) ill. a sekrestyében.

 

Jövő vasárnap évközi 22. vasárnap lesz.

 

Besenyőben hirdetni: Szerdán 5-től gyóntatás,

                                        majd szentmise.